atalay filiz

independence
turkiye'nin her yerinde didik didik aranan seri katil.

tuzla'da evinin 500 metre civarinda cesedi bulunan tarih ogretmeni fatma kayıkçı'nin katili zanlisi.

2013 senesinde odtu'de okurken göktuğ demirarslan ve elena radchikova ciftini oldurdugu de iddia ediliyor. bu arada odtu kendisinin hicbir sekilde okullarinda egitim almadigini aciklayan bir yazi yayinladi, bu da not olarak kalsin burada.
hmmmmmtmmcnm
nur topu gibi seri katilimiz. tanıyanlar garip biri olduğunu söylüyor. oyunu ben kurarım. kimin çıkacağına ben karar veririm gibi şeyler diyormuş.
independence
muge anli'nin programina katilan insan kacakcilari da organize olduklarini ve bu kisiyi hicbir kosulda yurtdisina cikartmayacaklarini belirttiler, muge anli'da insan kacakcilarini bol bol pohpohladi.

suclu sucluyu yakalamaya calisiyor. e sizi kim yakalayacak? her gun binlerce suriyeliyi can guvenlikleri olmaksizin baska ulkelere kacirmaya calisiyorsunuz, her gun ege denizi sizlerin yuzunden bir suru insanin yasamina mal oluyor. muge anli da utanmadan kalkip bu insanlari canli yayinda pohpohluyor. yazik valla.
hmmmmmtmmcnm
müge anlı denilen şahsın programına göre bu adam esnaftan alışveriş yapmış iç çamaşırı pantolon vs vs. esnaf ihbar etmeye korkuyormuş.
kukulak
cüsseli biri değil ki , nesinden korkuyorlar?
hele ki esnaf istese arkadan kasayı geçirir kafasına veya odunu,
ben ce suçlu görüntüsü ve tavrı yoktur üstünde , ondan öyle davranıyorlardır.
independence
bu adamin 3 cinayetle neden tum ulke tarafindan arandigini cozemedim ben.

dugun basip 8 kisi oldurup hala yakalanmayan insanlar var, karisini cocuklarini oldurup hala yakalanmayanlar var, cok daha fazla insan oldurdugu halde medyada konu dahi edilmeyen insanlar var hafizam beni yaniltmiyorsa. bu adam neden gunlerdir medyanin da ulkenin de gundemini mesgul etti, atalay filiz kim aslinda, hangi agir abinin ayagina basti acaba.

meraklar, sorular.
ismettt
ben buraya yazıyorum bu adamın 3-5 tane taklitçisi çıkıp cinayet veya cinayetler işleyecekler. adam resmen halkın gözünde popüler oldu ne alakaysa anlamadım. fakat bu derece popülaritesi yüksek bir seri katilin taklitçileri çıkma olasılığı çıkmama olasılığından yüksektir.
independence
Resmi belgede sahtecilik" suçundan yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. 2 kez agirlastirilmis muebbet, simdi de bu ceza ama yine de yetmez. masum insanlari katletmenin cezasi iceride de aci cektirmek olmali.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol