hükümetin gazetelerindeki herşeyi gerçek sanan tip

anarsik
geçenlerde adamın birini gördüm, kaşlarını sertleştirmiş telefona bakıyor.merak ettim ne olmuş olabilir ki diye. yanına gittim sinirlenmiş bir şekilde akit gazetesinin (sözde) haber sitesini açmış. meclisteki teröristlerin isimlerini araştırıyor. ülkemizi yıkıp beraberliğimizi bozmaya çalışmasının haberlerini okuyor. nasıl hınca hınç olmuş. birader sakin ol desem muhtemelen kavga çıkabilirdi. çünkü o artık ülkenin yarısının terörist olup ülkemizi ele geçirceğini anlamış ve çözüm arayışına girmişti bile. anlattı durumumuzu fetonun ne kadar kötü biri olduğunu amerigan ajanı olduğunu, ülkemizdeki chp lilerin kandilden emir aldığını, hdp nin ermeni (küfür içerir) olduğunu atatürkün müslüman olmadığını öğrendim. korktum ve irkildim.farkettim o artık bir radikal. sanırım ülkemizi ele geçirmişlerdi ve savaşmak zorundaydık.

zaytung editi.

dünya ülkelerinden beklenen itiraf: ''evet, gerçekten en büyük derdimiz türkiye'ye mümkün olabildiğince fazla zarar vermek...''
herkonudafikrimvar
gezi olaylari sirasinda kayserideki uzaktan aktabalarimiz, ermeni destekli ateist koministlerin camileri dinamit koymak suretiyle bombaladigina kendilerini inandirmislardi. bu vatan hainlerinden musluman ulkemizi temizlemek icin malum partiye oy verme yemini etmislerdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol