müslüman aileyi uçaktan indiren pilot

independence
musluman bir aile united airlines'a ait bir ucaga biniyor fakat bir sure sonra pilot yanlarina gelerek ucaktan inmelerini istiyor. aile sebebini soruncada "cunku bu benim kararim" diyor. cevreden gosterilen tepkiler sonucunda da konuyu ucus guvenligine bagliyor ve sanirim bu adam halen pilotluga devam ediyor.

basta el kaide, ardindan hizbullah ve en son olarak da ışid sayesinde yakinda muslumanlar avrupa asya kitalarina bile giremeyecekler. ne gunlere geldik.

http://www.hurriyet.com.tr/musluman-aileye-ucakta-ayrimcilik-40080008
giddyup
öncelikle şu an avrupa ve asya ülkelerinde islamiyet hızla yayılmaktadır. bizzat bilgi sahibiyim uydurma felan değil hatta ileriye dönük hesaplamalarda olumlu. her gecenin aydınlığı , her kışın da bir baharı olduğu gibi bu karanlık kış günlerimizinde yerini aydınlık bahar günlerinin varlığının habercisidir.
herkonudafikrimvar
uçuş güveliği kurallarında pilotların istediği yolcuyu sebep göstermeden uçağına almama yetkisi vardır. hatta pilotun canı istemezse sebep göstermeden uçuşu iptal etme yetkisi de vardır. bu da hava yolu taşımacılığının bir totemidir. bir müslümanın bir diğer din mensubuna göre kendini patlatma ihtimali %400 fazla olduğundan dolayı pilotlarda hisleriyle hareket edip kendilerine verilen bu yetkiyi sonuna kadar kullanabilirler. desteklediğim pilottur.
independence
kimi arkadaslar pilotun pervasizligini desteklemis, okey beni bozmaz.

ancak yine ayni ucakta olup musluman olmayan insanlarin gostermis olduklari insani tepkiden biraz ders almak icap eder. bir muslumanin kendini patlatma olasiligi diger din mensuplarina oranla %400 oraninda fazla denmis, keske %413 falan denilseydi kusuratli sayi verilseydi de inanmamiz daha bir kolaylassaydi. malum beyin kusuratli sayilari daha cabuk dogru olarak kabul edecek sekilde ayarlanmis.

esasen dunyadaki musluman teroru ile diger dinlerin terorlerini karsilastiracak olursak kimsenin teroristi bir digerinden daha az insan oldurmuyor. yasi tutan hatirlar, eskiden islam adina herhangi bir teror olayi yokken asala vardi, ira vardi, eta vardi, hatta daha lokal bakacak olursan dev genc, pkk, vs.

bir pilot yolcularini dini ve / veya irki sebebi ile ucustan men edebiliyorsa, bu hakkini oncelikle afrikalilar uzerinde kullanmali bu mantiktan yola cikarsak. iclerinde hala yamyam kabileler mevcut, havadayken pilot dahil tum ucak yolcularini yiyebilirler, yetmezse ucagi bile havadayken kemirebilirler. almanlari da indirmeli, nazi olabilirler, ucakta yahudi varsa onlari ucagin icerisinde sabun yapabilirler. karadenizli turk varsa yine indirmek zorunda, icinden bir temel cikabilir, malum "temel bir gun ucaktayken" fikralari son derece meshurdur. en basitindan ucaktaki amerikali yolculari indirmeli, amerikalilar kendi ulkeleri haricinde pek cok ulkeye demokrasi goturmeye meraklilar ne de olsa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol