xxx konuda fikri olan var mı arkadaşlar

independence
sozlukte hicbir kosulda gormek istemedigimiz basliklar, entryler.

her neresi olursa olsun, bir ortamda bulundugunu zaman o ortamin kurallarini, kaidelerini, olmazsa olmazlarini bilmek lazim, bilmek icin de arastirmak ogrenmek lazim.

forum ile sözlük konsepti arasinda derin ucurumlar vardir. forumlarda kimse senin imlalarina, dilbilgine, turkceye ne denli hakim olduguna bakmaz. ozetle forumlar "yaptim saldim cayira, mevlam kayira" statusunde yerlerdir. oysa sozluk sitelerinde bu tur etkenlere azami onem verilir. bir diger yandan forumlarda diledigince diledigin insanlara seslenip "eyyy arkadaslar, naber?" turu yazilar yazabilirken sozluklerde bireyin sahsina hitaben yazilar yazilamaz.

sozluklerde baslik acar insanlarla bilgini paylasir geri cekilirsin."ne marka kulaklik almaliyim?" ya da "call center da calisan var mi ahali? ortam nasildir?" turu hitaplarda bulunamazsin. bunlara gosterilebilecek musamaha cok sınırlıdır ve uzun sureli degildir.

tanim: acilmamasi gereken baslik turu.
125bpm
"siktin formatı eyledin viran" nidaları yükselmesine sebep olacak,sözlük formatından bihaber yazarın açtığı başlıklardan yalnızca bir tanesidir.bu tip yazarları gelinlik modellerinin sayfalarca tartışıldığı forum sitelerine arkasından su dökmeksizin göndermek gerekmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol