bilgi sözlük bağış sistemi

0 /
independence
sozlugun alt tarafina indiginiz zaman gorebileceginiz, paypal uzerinden gerceklesen bagis sistemi.

neden?

bilgi sozluk giderlerini karsilamak adina da olsa reklam almamak, kullaniciya sagindan solundan reklam firlamayan bir sozluk hizmeti sunabilmek icin.

guvenli mi?

paypal uzerinden kredi kartiniz ile gerceklesiyor, dolayisi ile son derece guvenli.

paralar ne olacak?

dürüm yicez.
independence
kredi karti secenegi de mevcuttur.

bagis butonuna tiklarsiniz, kafaniza gore miktari yazarsiniz, alt tarafta bulunan " paypal hesabınız yok mu?
kredi kartınızı veya banka hesabınızı kullanın (geçerli olduğu yerlerde)." denilen yere de tikladiginiz zaman sistem sizi zaten kredi karti secenegi bulunan yere yonlendirecektir.

belli bir sabit miktari yoktur, herkesin kafasina gore her sey.
independence
bagis yapmak hicbir sarta baglanamaz, bireyin kendi tercihi sonucunda olusabilecek bir seydir bu. digeri ticarete pazarliga girer ki bizim boyle bir amacimiz yok.

ote yandan gelistirilen istatistikler bolumu ile tum detayli bilgiler tum yazarlarimiz ile en kisa zamanda zaten paylasilacaktir. "bize para verin biz de istediklerinizi yerine getirelim" anlayisi bizler icin cok cirkin ve dusunulmemesi gereken bir anlayistir. bunlar zaten sozluk ozellikleri olarak gun be gun karsiniza cikacak ogeler olacaktir.
yumurtagibicocuk
duyar duymaz "ahahaha olur mu lan oyle sey kim yapar"diye dusunduren, hemen akabinde "umm olabilir aslinda len, kiminin aklina eser atar on kagit, kimisinin aklina gelir atar elli kagit, dur len benim sifre neydi" dedirten, tarafimca ilk defa gorulen ama hosa giden uygulamadir.

bilgi'den selamlar
hmmmmmtmmcnm
sözlük tabiki havayla çalışmıyor. eminim kendine göre giderleri vardır. bildiğim kadarıyla ordan burdan zirtlayan pirtlayan antipatik reklamlar da yok. iyi niyetle başlamış sistem olduğu belli. neden olmasın diyorum ve ilk fırsatta bagisimi yapıyorum.
independence
yolgosterici nickli arkadasimizdan aldigim musade ile acikliyorum;

bilgi sozluk bagis sistemine ilk bagis yolgosterici nickli yazarimiz tarafindan 250tl olarak gerceklesmistir.

bagista bulunmak isteyen arkadaslarimiz dilerlerse bu bagislari anonim olarak da gerceklestirebilirler, dilerlerse yine kendi musadeleri ile bu baslik altinda nicklerini aciklayabilirim.
siradanbiri
neden olmasın sonu güzel olabilir. reklamsız sözlük.

not: oynadığım iddaa kuponlarını da paylaşayım yönetimden oynayan olursa +1 gelir kapısı çıkar
demadema
bağış yapınca çömezlik süresi kısalıyor mu acaba? bence bağış sistemi sürdürülebilir olmaz, bir şekilde reklam olayına girilmeli.
mertderin
reklamsız sözlük kulağa hoş geliyor.

aylık server giderleri + diğer giderlerin de şeffaf olarak paylaşılması birçok kişinin bağış yapma isteklerini artıracağını düşünüyorum.

hatta para toplanılır, dürüm günleri düzenlenir instagramlarda paylaşılır.
independence
pek umutlu degildim acikcasi ancak su ana kadar 7 kisi muhtelif rakamlarda bagista bulunmuslar. paypal uzerinden oldugu icin isim ve soyisimlerini nickleri ile denklestirerek mesaj atarlarsa kendilerinin de izni ile nicklerini burada belirtmek isterim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol