doğum kontrolü ihanettir

independence
sayin cumhurba$kanimizin son veciz ciki$i. kendisine gore dogum kontrolu ihanetmi$. detayli olarak $u $ekilde konu$mu$ kendisi;

"biz milletimiz güçlü kılmak için, hem nüfus itibariyle daha çok genç nüfusa, dinamik nüfusa ihtiyacımız var. hem de yetişmiş nüfusa ihtiyacımız var. bunu ihmal etmeyeceğiz ve muhasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak istiyorsak bu milletin güçlü olması lazım. ekonomide bir kaide vardır, ’genç, dinamik demek’. bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. neslin önemi, gücü ekonomide olduğu gibi manen de çok önemli."

dogum kontrolu olmasin da her trafik i$iginda mendil satan cam silmeye calisan zerre gunahi olmayan cocuk sayisi fazlalassin, uyusturucuya hirsizliga yonelik talep bir anda firlasin? ya koskoca cumhurba$kani bunlari hesap etmiyor olabilir mi? cehalet seviyesi maksimum olan bir ulkede ekstradan yeti$tirilemeyecek sayida cocuk neden talep edilir hic anlamam ki.

http://odatv.com/n.php?n=dogum-kontrolu-ihanettir-2212141200
cirkinbeti
sayın ve çok sevgili üreme bakanımızın ay aman cumhur başkanımızın , kesinlikle! haklı bulduğum , savunduğum , savunacağım, savunmazsam allahın belamı vereceği yorumudur efendim.

hayır sen kimsin ki , doğmamış çocuğunun babasının spermlerini durduruyorsun!
ne haddine!
öyle hapmış,’ayy geliyo galiba içimden çık’mış, çilekliymiş, tırtıklıymış falan .
ihanetin böylesi. be hey gafil! o sperm o yumurtaya gidecek!

hızlı olanı kazanacak , diğerleride sıralarını bekleyip diğer bor dokuz ay, bıkmadan , yorulmadan şanslarını tekrar ve tekrar tekrar deneyecekler .

nedir bu düzene karşı çıkmalar , vay efendim benim spermim benim kararım edaları?
hayret birşey!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol