5 nisan 2014 kars ta kaybolan çocuk

independence
bu minik cocugun ismini bilmedigimiz icin basligi ne sekilde acacagimi sasirdim, bu sebeple boyle acmak zorunda kaldim mazur gorun.

ilkokul ogrencisi kendisi ve henuz 9 yasinda. 3 gun once saat 12 sularinda babasina yemek goturmek icin evden cikiyor ve daha sonrai yok. evladinin hala gelmemis olmasindan endiselenen baba evi ariyor ancak cocugun coktan ciktigini ogreniyor. bu sefer yakinlari ile birlikte evvela cevrede bir arastirma yapiyor, bulamayinca da polise haber veriyor.

polis cevredeki mobese kayitliarini inceliyor ve cocugu kayitlarda tespit ediyor. 40 - 45 yaslarinda birisi cocugun basini oksuyor goruntulerde, sonrasi yine yok.

ve yazik ki korkulan haber dun aksam saatlerinde geliyor. kars’ta merkeze 5km uzakliktaki bos vir arazide bir cocuk cesedi bulunuyor. aile cagiriliyor ve ceset teshis ettiriliyor. ceset ailenin evladinin cesedi.

bunu kim yapar, neden yapar, ne ister henuz 9 yasindaki bir cocuktan. henuz 9 yasindaki bir cocuk nasil olur da cinayete kurban gidebilir.

cok zaman lanet ediyorum kader diye adlandirilan bu $eye. bu mu kader? o cocuk sadece 9 sene ya$asin diye mi yaratildi? pamir dikdik komsu evlerin birinde bir gun henuz 3,5 yasindayken havuzda bogulsun diye mi yaratildi? cocuklar neden ölür lan? nasil bir anlayis bu nasil bir kader bu?

edit: haberin linki eklendi

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26175007.asp
independence
bu henuz 9 ya$indaki cocugun otopsi raporu acikladi. rapor kan donduran cinsten.

"tecavuze ugradi, ba$ina ta$la vuruldu ve sonra da el ile bogularak olduruldu."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26178490.asp

independence
eger bu $erefsizligin faili bulunamazsa devlet bu kabusun altindan kalkamaz, gunesli bir gune uyanamaz.

her ne yapilir bilmem ama en kisa zamanda bu olayin zanlisi & zanlilari yakalanmali ve agirlastirilmis muebbet hapse mahkum edilmeli.

hatta hatta kimi ozel durumlar icin idam cezasi getirilmeli ve bu olayin suclulari gibi kisiler hic bekletilmeksizin infaz edilmeli.
suphe
son görüntüleri bulunarak basına verilmiştir. görüntülerde bir adam ile yanyana olduğu ve yüksek ihtimalle kandırılarak bir yerlere götürüldüğü gözüküyor.
http://www.sabah.com.tr/webtv/yasam/mertin-son-goruntusu
independence
$ukurler olsun katil zanlisi yakalanmi$ ve sucunu itiraf etmi$, ardindan da mahkeme tarafindan tutuklanarak hem kendi hem de ailesinin guvenligi icin erzurum’a yollanmi$. vali bugun detayli bir aciklama yapacakmi$.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26205593.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol