seçimde birinci olmazsak ben bu koltuktan kalkarım

independence
recep tayyip erdoğan ozdeyi$i.

eger 30 mart secimlerinde akp birinci parti olarak cikmazsa koltugunu birakacakmi$ kendisi.

e adam guveniyor halkinin biat kulturune, unutkanligina tabi. sen bugun ne kayitlar cikartirsan cikart, ne tapeler surersen sur ortaya bu halk unutacak. balikgiller kavminden geliyoruz biz, hafizamiz o yuzden cok kisa, cok az. bugun ortaya cikan kayitlar sebebi ile akp’ye ofke duyan akp tabani bile 30 martta sandik ba$inda yine akp’ye verecek oyunu.

neden?

di$e dokunur bir alternatif mi cikti $u ulkede? "hic olmazsa cali$tilar lan" diyecek adam, gene basacak muhrunu akp’nin uzerine. ba$bakan guveniyor tabanina ki hic haksiz degil.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25995066.asp
suphe
medyanın iplerini ellerinde sımsıkı tutan ve şahsi menfaatine uygun şeyleri televizyonlarda gösteren bir politikacının kendine güvenen sözleri. ne olursa olsun, bu sözleri kalkıp da diğer parti liderleri ne yazık ki söyleyemiyor, çünkü onlar hallerinden memnun, olan ile yetinmekteler. roller yıllardır güzel oynanıyor. biz bu parlamentonun milletvekillerine dair yeni maaş düzenlemelerini içeren yasa tasarısını en ufak bir itiraz etmeden bir gecede geçirdiğini de unutmadık.
ben lafa değil icraata bakarım diyerek ülkem reklamlarını süsleyen sloganın haklılık payı da yok değil hani.
muhalefet partilerimizin parti politikaları, faydalı olsun ya da olmasın iktidar partisinin çalışmalarının faydasızlığını ortaya çıkarmaya çalışmaktan ibaret, kendi çaplarında farklı araştırma ya da sistemleşme eğilimi göstermiyorlar, çünkü onlar muhalefet ya görevleri bundan ibaret, tüküreyim onların muhalefetine de atatürkçülüğüne de !

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol