harika-dizi.net

independence
siteyi daha iyi bir inceledim.

oncelikle uye kaydi $eysi var. diger yandan son izlediklerim, nerede kaldim, favorilerim ozellikleri de var ki en lazim olanlar da bunlari zaten. 720p kalitesinde de dizi izlenebiliyor ve en azindan benim izledigim hemen her dizi mevcut. $imdilik bookmark’a dahil edildi. umarim bu da kapanmaz.
independence
site ile alakali yeni yorumum da $u olsun;

favoriler, begendiklerim, kaldigim yerler gibi ozellikler henuz hazir degil. ozellik hazirlaniyor mesaji ile kar$ila$iyorsunuz boyle bir durumda.
independence
favori dizilerim ve en son izledigin dizileri gosteren ozelliklerin de eklenmesi ile tamamen olmu$ bu site. diger siteler cok gerilerda kaldi artik.
independence
yeni acilan benzerleri patir patir dokuluyorlar, e kolay degil oyle site acip idare etmek. bunun sadece masrafi hayatini kaydirir adamin.

bu site ise aslanlar gibi ayakta hala, aman $eytan kulagina kur$un. boyle dimdik kalsin ayakta hep. reklamlarina tiklanmasi da farz kapsamindadir ayrica. dinde yeri var.
independence
ke$ke her acemi site sahibinin yaptigini yapmayip pop up reklamlardan uzak dursaymis sahibi, ya da istenmeyen reklamlari insanin gozune gozune sokmasaymis. cok sacma bir hal oluyor boyle olunca, insan siteden soguyor.

sen reklamlari sadece olmasi gereken yerlere koy, biz senin emeklerinin ve yaptigin masrafin kar$iligi olarak zaten tiklariz onlari.
independence
bu sitede mi patladi noldu lan, acilmiyor. panikledim valla. ne guzel favori dizilerim, nerde kaldim bolumu falan da acilmisti, aman bu da yalan olmasin insallah.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol