17 aralık operasyonunu başlatanlar

independence
esasen iyi bir $ey yapmi$lardir, ancak daha sonraki eylemleri asla kabul goremez. insanlarin seks goruntuleri adi altinda porno filmlerden sahneleri alip screenlerini alip servis etmek, ba$bakanin karde$inin mahrem goruntulerini yaymak ve benzeri $eyler bu millet tarafindan kabul goremeyecek kadar $erefsizcedir, adicedir.

bir operasyon ba$lattiniz ici$leri bakaninin, emniyet mudurlerinin, valilerin haberdar olmadigi. operasyonun sonucunda ciddi anlamda kirlilikler cikti ortaya. akp bakanlarinin ru$vet carklari icerisinde ne kadar aktif olduklarini gorduk. hatta bakanlarin cocuklari ile birlikte ru$vet aldiklarina $ahit olduk.

bunlar da henuz iddia elbet ancak delilleri su goturmez gibi geliyor bana.

peki kimdir bunlari yapanlar? bu ulkede kimin gucu yeter boyle $eyleri bir anda yapabilmeye?

fethullah gulen cemaatinden ba$ka bir $ey gelmiyor kimsenin aklina, gelemez de.

peki sebep?

hukumetin dershaneleri kapatmaya karar vermesi. cunku dershaneler kapatilirsa cemaatin kendilerine biat eden yeni bir nesil yeti$tirebilmesi gucle$ir, hatta bir ihtimal imkansizla$ir.

hukumet dershaneleri kapatmakta kararli ki bence de yerinde bir karar. zira dershanelerde ders haricinde her tur psikolojik egitim de yapiliyor. ivedilikle kapatilmali. ote yandan hukumetin desrhaneleri kapatmaktaki israri da cemaati harekete geciriyor dogal olarak ve 17 aralik 2013 tarihi itibari ile olaylar patlak veriyor. cemaat emniyet icerisindeki guclerini kullaniyor ve kimse kimseye haber bile vermek geregi duymaksizin operasyonlara ba$liyor.

yineliyorum, operasyonlar cici, operasyonlar ho$. ama pe$isira gelen bu kaset servisleri, sagdan soldan kirpilarak servis edilen goruntuler hic ho$ degil hic degil. usteli goruntulerin hicbiri gercek de degil. camur at izi kalsin mantigindan hareketle yapilan bu eylemlerin hepsi akp’nin i$ine yariyor, kimse farkinda degil. akp’yi ala$agi edelim derken tum buolaylarin sonunda daha da guclenmi$, daha fazla halk destegini arkasina alan bir akp gorurseniz $a$irmayin. ben $a$irmam esasen.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol