ebu bekir el bağdadi

independence
nihayet goruntuleri ortaya cikmis, ancak bu goruntulerdeki kisinin bağdadi oldugu henuz dogrulanmis degil, onu da belirtmis olalim;

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26748765.asp
independence
gectigimiz gunlerde abd onderligindeki koalisyon gucleri tarafindan gercekle$en bir hava saldirisinda öldüğü iddia edilmi$ti. amerika bu bilgiyi teyit edemediklerini soylerken ışid tarafindan ise bağdadi’nin yarali oldugu ancak saglik durumunun da yerinde oldugu aciklamasi geldi.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27548227.asp
independence
buyur bakalim, yine olduruldugu yolunda haberler cikti.

Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'de mayıs ayının sonunda Rus savaş uçakları tarafından düzenlenen hava saldırılarında DEAŞ'ın lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin ölmüş olabileceğini duyurdu. amerika da bu aciklamanin uzerine boyle bir bilgiyi teyit edebilecek durumda olmadiklarini acikladi.

eskiden iki uc ayda bir bahoz erdal'in olduruldugune yonelik haberler cikardi ya, bu da o hesaba döndü.
meekma
götten uydurma bir terör örgütünün götten uydurma lideri..sürekli ölüyo kodumun evladı ..

karton el bagdadi


bugün öldü derler, yarın new york'ta bir terör mizanseni koyar onu bahane ederek bir hakkımızı daha elimizden alırlar.. sıkıntı yok yani.. yakında google araması için DNa örneği vermemiz filan da gerekebilir..

terör yok... devletler var.

independence
Geçtiğimiz günlerde Rusya hava saldırıları esnasında ölmüş olma ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyordu Rusya tarafından. Bugün de iran tarafından bu iddia doğrulandı ve bağdadi'nin öldüğü teyit edildi. Ben hala inanmıyorum o ayrı konu.
independence
geberdiği ışid tarafindan da dogrulanmis. gerci ne farkeder, destek verenlerin kucagi sabit nasil olsa, dune kadar bagdadi oturmustu bugun baskasi oturur. apo yakalandigi zaman pkk bitti mi? bu da ayni hesap. batakligi kurutacaksin, sivrisinegi oldurmek fayda etmez.
independence
ışid bağdadi'nin ölümü ile alakali ışid icerisinde tartisilmayi bile yasaklamis ve ceza olarak 50 kirbac cezasi getirmis bu konusmalari yapanlara.
independence
dün gece abd'nin idlib'de yapmis oldugu bir hava saldirisi sonucu öldüğüne dair ciddi haberler var. trump her zamanki gibi ergenler misali ortada fol yok yumurta yokken "az once cok buyuk bir olay gerceklesti" minvalinde bir tweet atti.

saat 16:00 sularinda bir aciklama yapilmasi bekleniyor. bakalim altindan ne cikacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol