ırak ve şam islam devletinden türkiye ye tehdit

independence
ırak ve şam islam devleti isimli örgütten turkiye’ye yapilan tehdit. tehdit tipki reyhanli gibi ankara ve istanbul’u da bombalayacaklarini iceriyor. hukumete de pazartesi gunune kadar sure vermi$ler.

orjinal metin $urada;

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1383170_233502403471763_1551685642_n.jpg

ek$i sozluk’te birisi metnin cevirisini de yapmi$ o da $urada;

biz, ırak ve şam’da islami devlet allah’ın düşmanlarını cezalandırmak için seçtiklerinin en iyisiyiz. yahudileri ve onların türk diyarındaki müttefiklerini uyarıyoruz. allah’ın hükmü onlara yaklaşmıştır. mesajı taşıyana sadece bildirmek düşer.

biz ömer’in evlatları, muaviye’nin kardeşleri olarak ilan ederiz ki örgütümüzün aslanlarının temiz ayaklarının türk diyarındaki islam topraklarına, güzel mesajı ve kafir ve zalimlerden arındırmak için basması artık çok yakındır.

ırak ve şam’da islami devlet bu mesajda hükümde istibdat edenleri, recep tayyip erdoğan’ın destekçilerini, öso kafirleri ve nusra dönekleri üzerinden hamlelerini, allah’ın aslanlarına karşı kışkırtmayı durdurması konusunda uyarmakla birlikte erdoğan ve onun evlatlarının artık kafalarına bakması lazım çünkü ülke ve kullara istibdat ettiler ve allah’ın zalimlere hükmünü hak ettiler.

islam ümmetini hükmetmek isteyen yahudi müttefiği recep tayyip erdoğan’a hitap ediyoruz. kendisi islami devletin’in şehitlerinin cesaretini bilmektedir. kendi adamlarının parçalarıyla reyhanlı patlaması ona ne kadar acı vereceğimizin sadece bir örneğidir.

ırak ve şam’da islami devlet, erdoğan hükümetine pazartesi 25 zülkıde’ye kadar süre tanıyor. ızaz(cilvegözü) ve babı-l hava (reyhanlı) sınır kapılarını açmazsa yeminle yahudilerin dostları “devlet”in yüzünden acı çekecektir. sadece reyhanlı veya cilvegözü’nde değil, istanbul ve ankara’nın ortasında inşallah.

allah’u ekber

ırak ve şam’da islami devlet
kuzey vilayet – halep sancağı
independence
gectigimiz gunlerde yeni bir tehditleri ile kar$ila$tik.

süleyman şah türbesi 3 gun icerisinde bo$altilmazsa turbeyi yerle bir edeceklerdi.

bilirsiniz süleyman şah türbesi’nin bulundugu yer suriye topraklari icerisinde olsa bile yapilan anla$malar dogrultusunda turkiye’nin topragi sayilir. dolayisi ile turkiye’nin kendi sinirlari haricinde sahip oldugu tek toprak parcasi da burasidir.

bu elemanlar turbenin yani sira bizim topragimizi da tehdit ediyorlar bu durumda.

$anliurfa’nin suriye sinirina bu sebeple pek cok zirhli arac tank falan konu$landirildi. olasi bir saldiriya e$zamanli mudahale edebilmek adina. gerci bu elemanlarin tehditi 15 mart tarihine dayaniyordu yanli$im yoksa, yani 18 martta sure doldu ama olan biten bir $ey yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol