akın öztürk

independence
verdigi ilk ifade de darbe yapmaya tesebbus ettigini reddetmis. ilk ifadesi su sekilde;

“ben 15.07.2016'da gerçekleşen askeri darbeyi gerçekleştiren kişi değilim. bu darbeyi kimin planlayıp yönettiğini bilmem. istanbul'da bir arkadaşımın kızının düğününe katılacaktım, gidemedim. sabah izmir'deydim noter işlerim vardı, bunu kanıtlayabilirim. akıncı üssü'nde iniş kalkışlar oluyordu. televizyonda gelişmeleri izliyordum. hava kuvvetleri komutanı bana uçakların alçak geçiş yapmasına müdahale etmemi istedi. 5 dakika içerisinde üste bulunan genelkurmay başkanı'nın yanına gittim. darbeyi engellemeye çalıştım, bunun da en büyük şahidi genelkurmay başkanı'dır”
hmmmmmtmmcnm
suçu ispatlanana kadar herkes masum muydu öyle bir laf vardı. hah işte bu adamın suçsuzlugu kesinleşmiş diyorlar. tsk basın açıklamasında kendisinden hala orgeneral olarak bahsediyor. peki 70 yaşında adamı yargılaması yapılmadan tekme tokat dövüp basına servis eden polislere ne olacak? hani ufaktan yer yarılsa magmaya girsem kalsam diyorlar mıdır çok merak ediyorum. paşanın yerinde olsam f16 nın burnuyla o adamların ve yedi sülalesinin tek tek kemiklerini kırarım. bilemiyorum işte sözlük bir insanı hele hele bir orgenerali harcamak bu kadar kolay olmamalı.
ruknettin
suçluysa yargı cezasını en iyi şekilde versin,suçsuzsa göreve döndüğü gün üniformasini jilet gibi çekip işkenceci arkadaşlara güzel bir ziyaret gerçekleştirsin, tüm o görüntüdeki generaller için dileğim budur
hmmmmmtmmcnm
15 temmuz sürecinde darbenin başııı! bir numaralı isiiiiim! diye medyada boy boy onur kırıcı başlıklı fotoğraflı haberleri vardı. uzun süredir bir haber bile gormedim. madem o kadar önemliydi niye gündeme gelmiyorki? garip.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol