hamilelerin sokağa çıkması edepsizliktir

independence
trt’de canli yayinlanan bir iftar programina konuk olan ömer tuğrul inançer isimli avukatin sozledigi soz. bu cumleden sonra hem trt’ye hem de ömer tuğrul inançer’e her yandan tepkiler yaginca once diyanet "dinimizde kadina tecrit yoktur" $eklinde aciklama yapti, ardindan da trt bir aciklama yaparak "bu goru$ kurumumuzu baglamamaktadir" dedi.

haberin detayi;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24389288.asp
aysemayse
erkek teröründe son noktadır, cehalettir. sana herşey helal, en doğal halimizde bile bize herşey haram. hamile bırakırken çok estetikti ama, mesela siz de bir kere estetik değilsiniz ama bırak sokağa çıkmayı, televizyona bile çıkmışsınız.

ben 9 ay o yükü taşıyayım, hormonlarım coşsun, vücut kimyam değişsin, sinirlerim hoplasın, bin bir türlü atraksiyon yaşayayım sen bana, sokağa çıkma yasağı koy, yok efendim d vitami alamayayım, yok ruhsal bunalımlara sevk olayım, artık çocuk bir garip mi doğar, bir gün evde cinnet mi geçirip seni uykunda keserim bilemeyeceğim. arkadaş doktor sanki, hamilelerin ne yapması gerektiğine de karar verdi.

doğum izinleri nolcak hocam ayrıca? gerçi sizin kafa kadın evden çıkmasın kafası, kadının çalışmasına da edepsilik olarak baktığınız için bu sorumu hemen geri çekiyorum. cevabımı şimdiden aldım.




neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol