sabri çelebi

independence
6 temmuz 2013 taksim deki palalı saldırganlar basligindaki adamlardan biri. taksimde bir otel(ya da cafe) isletiyormus. gezi parki olaylari sebebi ile bunalima girmis, almis palayi eline cikmis caddeye millete saldirmaya baslamis. polisle daha onceden davalikmis, 1,5 sene once polis siddetine maruz kalmis. yaptigindan pisman degilmis, sirtina tekme attigi kadin icin "teroristti o" diyormus. ayrica gozaltinda falan da degilmis, polis sadece ifadesini almak icin karakola davet etmis.

tum bunlar ne kendisini hakli cikartiyor ne de polisin kendisine karsi neden tepkisiz kaldigini aciklamaya yetiyor. her sey muallakta her sey iddialardan ibaret.

nereden ogrendin bunlari dersen, twitter’dan.

https://twitter.com/mehvesevin/status/353604838325628929

bu hesaptan okuyabilirsin.
independence
kendisi "kacma $uphesi olmadigi" sebebi ile serbest birakilmi$. savcilik 47 saat sonra serbest birakilmaya itiraz etmi$ ve mahkeme de bugun sabri celebi’nin tutuklanmasi icin karar cikartmi$.

bu arada sabri celebi nerede?

kendisi serbest birakildiktan hemen sonra fas’a gitmi$. hadi $imdi git fas’ta yakala elemani.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23711156.asp
independence
avukati daha once "sabri kacmadi, kayinpederi rahatsizdi onun yanina gitti, 22 temmuz pazartesi gunu donecek" demi$ti.

sabri celebi dondu mu peki?

yav he he döndü.

lan nereye donuyor adam, pala ile caddelere cikmi$, sivil halka pala ile saldirmi$, hakkida mahkeme tarafindan cikartilan yakalama karari var, nereye donuyor? "kacma endi$esi yoktur" diye palali adami sokaklara salan sevgili hakimler du$unsun gerisini.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24071351.asp
aysemayse
kendisine telefonla ulaşan dha muhabirine en son, "hakkımda 27 yıl istenmiş, adam öldürenler bile 4 yıl yatıp çıkıyor. 50 yıl istense umurumda değil, yine de türkiye’ye döneceğim. 1,5 yaşında çocuğum var. ben ekmeğimi orada kazanıyorum. işim gücüm istanbul’da. ben fas’ta ne yapacağım. çocuğumun rahatsızlığı nedeniyle dönüşüm gecikti” diye bir açıklama yapmış.

adam haklı beyler, biliyor burdab bir şey çıkmayacağını, adam rahat, ayrıca haklı olduğu bir konu da, adam öldürene ceza yok bu ülkede !!
independence
adam hala fas’ta. ulkeye donmedi o ayri, ayrica bir de 5 agustos tarihinde yakalama karari da kaldirilmi$ elemanin.

hadi pa$am, donebilirsin artik memlekete. nice palali zaferlerinin $erefine amk.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24513891.asp
aysemayse
bayramdan sonra döneceğini söylemişti ama kararından vazgeçmiş, ailesini göndermiş, kendi gelmemiş. gözümüz yolda gönlümüz darda palalı, bir haber yolla, bir ses et allah aşkına.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/palali_kendi_gelmedi_ama_esi_ve_cocugunu_turkiyeye_gonderdi-1146109

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol