criminal case

independence
yeni sayilabilecek bir facebook oyunu. bir dedektiflik oyunu. cinayet oluyor, cinayet mahaline gidip cevredeki delilleri toplayip onlari inceliyorsunuz. zaman gecirici bir $ey i$te.
independence
oyun belki de guzel bir oyun ancak guzel olup olmadigini anlayabilmek icin oynamak lazim. e her incelemede 20 birim enerji alirsan nasil oynayacaz biz bunu birader? ruh hastasi misiniz olm siz?
gicikcik
oynamadığım halde hergün bir sürü istek alıyorum demek insanlar nasıl zor duruma düşüyorsa pes etmeden yolluyolar.istek yollamayı sevmiyorum en iyisi hiç bulaşmamak.
independence
facebook’un en saglam oyunu diyebilirim, en azindan oynadiklarim arasinda. uzerinde bir hayli kafa patlatilmi$. turkce’ye cevrilmi$ ancak sifir hata ile. pek leziz, oneririm.
independence
tamam cok komplike bir oyun gibi gozukebilir en ba$larda ama aslinda her $ey biraz goz dikkatine bagli. zeka ile sifir alaka. oysa candy crush saga criminal case’e nazaran cok daha zeka gerektiren, cok daha fazla plan gerektiren bir oyun. criminal case bir sure sonra sikar zira hep ayni $eyler, $unun mutfagindan $unu bul, bunun coplugunden bunu bul, bir dava boyunca hep ayni $eyler. oysa candy crush saga’da her etap farkli bir yerdesin ve farkli $eyler deniyorsun.
independence
oyun cok guzel bir oyun ama enerji $eysi cok az, ara$tirma icin istenilen yildiz icin istenen enerji miktari cok cok du$uk. kimi zaman 4 gunde bir yildiz kazanilabiliyor ki allah onlari islah etsin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol