özgür bilgi sözlük ordusu

independence
ben ve mitili tarafindan olu$turulan ordu. ayşemayşe’ye de dedik "gel sen de katil bizim saflarimiza" diye ama "ay ocakta yemegim var ay yandi yemek ay yandi" diyerek uzakla$ti yanimizdan.

ordumuzun misyonu belli aslinda. ak$amlari saat 22:00 den sonra tekel bayilerine fazladan para teklif ederek bira almaya cali$mak ve bu sayede yeni yasaklarin tekerine comak sokmak. saat 22:00 den sonra bir tekel bayinden alinacak biralar sokakta tuketilecek, operasyonun devami diger tekel bayilerine giderek surdurulecek. yakalanirsak sictik ama olsun, saat 22:00 den sonra icilebilen soguk biralara mitili’nin cani feda, ben her $ekilde kacarim, tanimiyorum bunlari derim.

operasyonumuz pazartesi ak$ami saat 21:30 da start alacak ve ilk vurucu darbe saat 22:01 de taksim’deki herhangi bir tekel bayinda yapilacak. gazamiz mubarek olsun.
aysemayse
militanların yakalanması durumunda, hukuki destek vereceğim ama 22.00 dan 10 dk önce gidip, normal fiyatından alabilecekken, 22.00 dan sonra gidip fazla para vermeyeceğimden, eylemlere aktif olarak katılmayacağım ya da sokakta içme aşamasında kendilerine katılacağım ordudur. evet, örgüt kararlarını pek de mantıklı bulmuyorum ve fakirim. ayrıca suyumu da evde pet şişeye doldurup geleceğim, evet bunu yapacağım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol