kandillerde toplu sms atmak

independence
cokda samimi olmayan bir durum.

birisinin kandilini mi kutlayacaksin ve bunda samimi misin? o zaman bireye yolla bu smsi. telefon rehberinde bulunan herkese bayiliyor musun sanki? misal o telefon rehberinde ttnet mu$teri hizmetleri, yemek sepeti, su sipari$i verilecek numara falan yok mu? vardir illaki. onlarada mi yolluyorsun kandil kutlama smsini? call center’a?

bireye yonelik yap bu i$i, u$enme, samimiyetin ortaya ciksin.
aysemayse
yıllardır hiç görmediğin birinden mesajlar almak ya da sildiğin için, bilmediğin bir numaradan mesaj kabul etmektir de aynı zamanda. benim iki tane var mesela biri kayıtlı, her kandilimi, anneler günümü, bayramımı kutlar, sırf geçen durduk durmadık yere "nasılsın canım iyi misin?" diye mesaj attım sekiz senedir hiç bir münasbetimiz olmadığı halde, o kadar baskı altında hissettiri attığınız kişilere, ayıp oluyo kız herşeyimi kutluyo ben de bi hatrını sorayım diye.
mitili
kendi reklamını yapmaktır. "bak ben yaşıyorum ve iyi niyetli biriyim, bu da benim adım ve soyadım".

sanıyorum sms’i yollayan, alanların kendisini çok takdir ettiğini düşünüyor. böyle yıllar sonra bile muhabbet ederken "hilmi diye biri var ne süper bi insan be! 30 yıldır görüşmüyoruz ama her özel günü kutluyor. bi keresinde dünya eşcinseller günümü kutladı onu tam anlamadım ama çok seviyorum onu keşke sen de tanısan" diyecekler sanıyor galiba.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol