metroya çırılçıplak binen kadın

independence
milo moire isimli bir performans sanatcisi(?). $u videodan izlenebilir, rica ediyorum izlerken masturbasyon falan yapilmasin, nihayetinde bir sanata $ahitlik ediyorsunuz;

http://vimeo.com/64733355

$imdi entel arkada$larimiz bu videoda olana bitene sanat gozuyle bakabilirler de, kendi kendilerine lutfen sorsunlar bu du$uncelerinde ne kadar samimiler. bedenine yazilar yaz, tak koluna cantani, pe$in sira bir de kameraman gelsin, yaptigin i$in ismi de performans sanati olsun. gecenlerde bir video daha izlemi$tim performans sanati adi altinda. bir kadin oturuyordu, kar$isina biri gelip oturuyor durmadan kadina bakiyordu, kadin oturuyor ama hic konu$muyordu, bunun da ismi performans sanati oluyordu. ben performans sanati dendigi zaman leyla ile mecnun’un yavuz’undan otesini tanimam arkada$. bu izlediklerim de bana ne denli hakli oldugumu zaten ispatliyor.

bu bayan arkada$imizdan ayni performansi bir gun 500t numarali otobuste de sergilemesini arzu ederim. zaten hayli uzun bir guzergah, sanirim topkapi’dan tuzla’ya gidene kadar 5 kez dogurturlardi kendisini. fordculuk muessesesinde yepteni bir cigir acilirdi ulkemde.

bi de circir olur o kadin ya, bobrek mide falan hepten u$ur. gunah.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol