kadınlardaki göbek atma switchi

independence
default "on" gelen switch.

anlayamiyorum, yemin ederim anlayamiyorum, bu ne oynakliktir arkada$. ister temizlikci kadin olsun ister bir $irketin ceo’su, ayni mekanda bulu$urlarsa eger ayni muzik e$liginde kivrilir o beller calkalanir o kalcalar. bu ne kivirma hastaligidir, bu ne adam sende koy gotuneciliktir anlamadim, bilemedim.

memlekette teror aldi ba$ini gidiyor mu? amann sende, koy gotune, tak bi cd $uraya iki havamizi bulalim gerdam kiviralim.

e pahalilik, adaletsizlik, aclik siniri falan? e bize ne, benim gobegim kivriliyor mu kalcam sallaniyor mu, benim olayim tamam. hadi anacim, attir bir iki parca $u mediaplayer’e, onumden de cekil tezgahi kapama.

ey kadinlar sozum size. dunya size guzel yemin ederim.

bu arada evimde bir suru mp3 ve beraberinde media player var, beklerim.
gicikcik
belkide her kadının içinde yaşan küçük bir roman vardır.ama durumları erkeklerin futbol switchinden kötü değildir bence.
çoğu erkek bir futbol maçını gözünü ayırmaksızın seyreder.bu sırada ben hiçbirinin toplumsal sıkıntıları düşündüğünü zannetmiyorum.hem de bu eylem ayda yılda bir değil her harfta en az 2 kere gerçekleşir.ayrıca bu olay sadece maç süresi 90 dakikayla da kalmaz o maçın özeti defalarce izlenir , her programdaki yorumlar teker teker dinlenir ertesi günde kendi aralarında bunun kritiği yapılır.bu da minimum haftada 6 saate denk gelir ve hiç bir kadın haftada 6 saat göbek atamaz.üstelik futbolda yüzde yüz keyif söz konusu değildir.tuttuğu takım yenilince erkeklerin ne tür holiganlıklar yaptığını tvde izliyoruz.bu durumda göbek atmanın daha dostça daha keyifli birşey olduğu ortaya çıkıyor.burdan erkekleri göbek atmaya davet ediyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol