fatmagül fakı

independence
yüzünün adriana lima’ya inanılmaz benzemesi sebebi ile yarışmanın en azından gönüllüler kısmının en ilgi odağı yarışmacısı olacaktır kendisi. en azından benim ilgi odağım olacaktır şüphesiz. hele bir de bikinili görelim de kendisini. yalnız bacakları fazla kalın gibi. neyse adada incelir nasıl olsa.
independence
yemin ederim adriana lima bu kızın yanında halt etmiş. adriana lima’yı getir bu adaya aç bilaç ve daha da önemlisi makyajsız bırak, sonra izle kendisini. ulan televizyon parazit yapar her şeyden önce o simaya.
independence
adanin sakinlik ve huzur tanricasi.

hicbir i$e yaradigi gorulmemi$tir henuz. balik yakalayamaz, yari$malarda kesinlikle bir oyun bile kazanmi$ligi yoktur, parkurlarin yarisinda kaliverir tamamlayamaz ama kimse de ona demez ki "aga ne i$?". cunku kendisi adanin temiz yuzudur, kiyamaz kimse ona.

bebi$im.
cirkinbeti
herkes (ki bu herkesin içine genelde erkeklerden oluşur) pek bir beğeniyor bu hanım kızımızı . yok ses tonu kötü , konuşurken kelimeler arasında rahat 5 er saniye oynuyor , bir boka yaradığını gören zaten olmadı. nesini beğeniyorlar onu da ben anlamıyorum . kızın sadece ten rengi il gözleri güzel başkada bir numarası yok.
independence
bu saatten sonra gonullulerden ilk elenecek ki$i kendisidir sanirim. tamam sempatiklik, efendilik ve guzellik iyi ho$ ama bir iki oyun kazanaydin ve fatmam gülüm. tutmazlar seni bu $ekilde o adada. ilk yolcu sensin artik.
independence
arkada$ tamam cok tatli kiz tamam cok hanim hanimcik bir kiz ama o kadar beceriksiz ki evde yemek yapmaya kalksa yemin ederim evi yakar dakikasinda. yazik la.
independence
sanirim sirf guzelligi ve masum gorunu$u sebebi ile bu hafta kendisi yerine bozok ayrildi adadan. nasil bir halksak artik, muhtemelen bir kac kere daha bikinili goruruz kizi diye tuttular adada allahin abazanlari. sevgilisi var lan o kizin denyolar!

nihayetinde kesinlikle bozok’un yerine adada kalmayi hak etmiyordu. o sms ler gotunuze girsin.
independence
hep soyledim ya, adanin en temiz yuzuydu. kalbinde zerre kotuluk olduguna da inanmiyorum. cok guzel bir kizdi, her yonuyle. gozleri, agiz yapisi, ka$lari, ses yonu, her $eyiyle ya. ama kiza boyle bir seks objesi gibi bakamiyor insan "of yavrum hepsi senin mi" gibi bir tavirla yakla$amiyor. daha ziyade bir kuzen bir hala kizi hatta bir karde$mi$cesine yer ediyor insanin kalbinde ve aklinda. nihayetinde fiziksel anlamda cok ba$arili biri degildi, narin yapili bir kiz zaten her $ekilde.

bu hafta adadan elenen isim de kendisi oldu. ben zaten bozok’u nasil eleyebildigine de $a$irmi$tim ama bu hafta murat’i eleyemedi, elememeliydi zaten. adada bulundugu surece de gozumuze gonlumuze yuregimize hep bir ferahlik verdi kendisi. acikcasi boyle yari$larda du$up kendini yaraladigi zaman ben hep icten ice uzuldum kendisi icin, hatta bir an once elensin diye de cok du$undum. boyle i$te.
gicikcik
kendisi hafta içi hergün star tvde starlife magazin programını bodrum’dan sunuyor. adada birazcık heycanlıydı duraksıyordu nasıl sunucu olur diye düşünüyordum ama ezberden sorun yaşamıyor. ve de makyajsız daha güzeldi bence.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol