bozok gören

sipsi
cüssesi kastan çok böyle yağ çuvalı gibi. adam oyun alanından denize koşarken yarı yolda tıkandı resmen. hilmicemciğim ve mustafacığım koşarken arkalarından höldür höldür gidişi pek komikti..
independence
eğer duygu bu hafta sms’i kazanır da adadan emel giderse, duygu’yu kesin döver bu herif bak söylemedi deme. adanın ve yarışmanın güvenliği açısından duygu gitmeli.
independence
$u duygu isimli canlinin agzina cakamami$ ya bi tane, ben ona yanarim;

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/48517/23161865/1/2-yarismaci-birbirine-girdi.aspx
independence
duyguyla kapi$tiktan sonra acun’dan hafif tonda "siz uzla$mazsaniz biz mudahale ederiz" ayarini yedikten sonra kediye döndü bir anda. nerde kaldi bagirmalarin haykirmalarin la?
independence
kendisini yari$malarda cok performans sahibi gormezdim, zaten daha once de yazdim bunu ancak bu haftaki olay yuh dedirttirdi bana yemin ederim. nasil bir halkiz lan biz eger gercekten halk oylamasi etkiliyse bu yari$mada. hangi akil hangi zihniyet fatmagul’u adada tutup bozok’u yollar allaha$kina ya? adam bi kere tum ada halkini baliga doyuruyordu, lan adam kopekbaligi yakaladi daha ne yapsin? $imdi hanginiz balik tutacak da ac karninizi doyuracak? fatmagul mu?

allahaskina birisi de ciksin bana desin ki "bak aga boyle boyle diyorsun da fatmagul de $u oyunda superdi". yok i$te diyemeyecek kimse. gonullulerin ne $ansi kaldi ki bu saatten sonra?

yazik ettiler bozuma okuma.

edit: ayrica adada net 14 kilo vermi$ adam ya.
independence
duygu’ya iyi yuklenmi$ bir programda. sakallari kesince de bir boka benzememi$ valla. meger sakal bu adama daha cok yaki$iyormu$;

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/49249/23279185/1/survivor-bozok-duygu-sizofren.aspx

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol