duygu çetinkaya

0 /
esrakesh
egosu tavan yapmış, bu kadar antipatik bir yarışmacı daha görmedim survivor aleminde ki kimler geldi kimler geçti siz düşünün artık.
independence
smse kiminle cıkarsa çıksın, çok çok extreme bir durum olmazsa kesinlikle adadan ayrılacak ilk kişidir kendisi. misal ben odamda olayım kendisi adada, benimle smse girsin, ben kazanırım adaya giderim, duygu kaybeder evine geri döner, o derece.

(bkz: bizimle deyılsın)
independence
#1066980

yanilmi$im, buyuk yanilmi$im hem de.

arkada$ ben bu milleti anlamiyorum. duygu adanin performansini da berbat ediyor, motivasyonunu da. tamam emel’e gore cidden guclu bir ki$i takim icin ama o takim icin guc mu onemli yoksa huzur mu? yari$macilarin hepsi tek bir agizdan "in$allah duygu gider" diyor ama halk emel’i gonderiyor. ben anlamiyorum arkada$. neyse, nihayetinde duygu kaldi adada hatta kalmakla da yetinmedi kalkti dokunulmazlik sembolunu de aldi ve onumuzdeki hafta isminin yazilmamasini da garantiledi bir de.
independence
survivor’a bugune kadar gelmi$ en kotu kalpli kiz kendisidir sanirim. rakibi ayagini burktu diye zil takip oynamadigi kaldi. kotuluk yuzunden akiyor lan.
independence
kiz ne kadar kotu niyetli kotu kalpli olursa olsun her iki adanin da kadinlar kategorisinde tarti$masiz en guclu insani. e sen ne kadar onu sms e cikartmaya cali$irsan cali$ o herkesi birer birer yollayacak adadan besbelli. $imdi de mustafa’nin ba$ini yedi gecmi$ olsun. mustafa ile smse ciktilar, duygu tabiki adada kaldi.
cirkinbeti
favorim ; istisnasız en iyi yarışan kadın yarışmacı.
kim gider de kendine yeni ev yapar, kendi yemeğini yer bir tek ve buna rağmen kazanılan oyunları olur.
helal olsun . çirkef ama o kadar kusur kadı kızında da olur.
independence
yeni farkettim ben, bu kizin kalcasinin yarisinda hayvani ebatta bir dovme var.

babasi anasi sormuyor mu bu kiza "kizim o dovmeyi nasil yaptirdin sen, donunu mu cikarttin elalemin dovmecisinin onunde" diye.
independence
neden bu kadin hala o adada neden ama neden? bir ki$i desin ki $u sebepten diye, bir ihtimal anlayacagim ama kimse de bir $ey demiyor ki arkada$. sussun, gitsin adadan. hatta kovulsun allaha$kina. $u yaptiklarina baksana bir;

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/48517/23161865/1/2-yarismaci-birbirine-girdi.aspx
independence
kesinlikle bozok’tan daha iyi bir yari$macidir. nefret ediyorum kendisinden ama hem fizigi seksi, hem de iyi bir yari$maci. bence bozok’u dover.
dalyarock
kendi bokunayla vay efendim niye kahverengi çıktın diye kavga edebilecek gibi duran survivor yarışmacısı.acun ılıcalı ve ekibinin başarılı cast seçimlerinden biridir, nokta atışıdır, tam isabettir, üstüne bastın ayağını çektir.zira bizim insanımız bi çok sevdiğini izler ayy ne güzel ne iyi insan demek için birde sevmediğini izler tüh allah belanı versin demek için.
independence
sanirim dunyanin en bo$ konu$an ve en gereksiz insanidir. hala bu kizi o adada dovmediler ya, helal olsun oradakilerin iradesine. ben ikinci gunde dalmi$tim valla.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol