survivor gönüllüler 2013 murat ceylan

gicikcik
müzik dehasıymış.onun dışında bence çok iyi niyetli ve duygusal.ilk başlarda sinir oluyodum ama böyle davranışlarını falan inceleyince gönüllüler adasındaki en düzgün ve iyi o.ünlüler düşünce falan yardım ediyor dikkat ettim bu çocuk düştü yanında o kadar ünlü vardı hiçbiri yardımcı olmadı.bir de o kadar bozok onlara laf etti yine o gidince ağladı ben murat için üzüldüm.
independence
gonulluler adasinin cidden en temis insani bu cocuk olsa gerek. hilmicem’i de severdim oncelerde ama sonralari cok bozdu, fazla delikanli ayagina ba$ladi ki bu cok itici bi durum, neyse.

bu hafta duygu ile sms e kaldi kendisi, gonul ister ki duygu gitsin ama zannetmiyorum. murat’i gondereceklerdir adadan, zira murat cok sessiz sedasiz biri ve bizim halkimiz sessiz sedasiz insanlari sevmez.
gicikcik
ailesini tebrik etmek lazım bir insan nasıl bu kadar düzgün olabilir.açlık var ailesini yakınlarını özlem var ama hiçbir şekilde çocuğun ağzından kötü laf çıkmıyor.duygu gibi biriyle aynı adada kaldığı halde kavgalarda hiç karışmıyo hatta rahatsız oluyo çekiliyo ordan duyguya karşı umarım elenmez.
independence
dunku ada konseyi’nde duygu cetinkaya’ya kar$i galip gelip adada kalmayi ba$aran insan evladi. kendisi kadar sevinemem elbet ama benim de sevincim yabana atilmazdi kendisinin kaldigini ogrendigim zaman.
gicikcik
final dörtlüsünden ilk elenen o oldu.üzüldüm ama hilmicem oyunlarda ondan daha başarılı olduğundan kazanma ihtimali daha yüksek yani daha iyi oldu.
ülkeye dönsün ailecek istemeye gidicez onu artık ablamla kapışıyoruz hangimizi beğenirse.hasta olur hissettirmez , sevmediği misafir gelir yine gider onlarla oturur mükemmel erkek sanırım.piyano çalıyor,duygusal, üstelik çok iyi de empati kurabiliyor daha ne olsun ya.fiziksel özelliklerine hiç girmiyorum karakteri onun bile önüne geçiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol