survivor ünlüler gönüllüler 2013

independence
yanlışım yoksa bu ay başlayacak olan yarışma. yine star tv ekranlarında yayınlanacak ancak bu sefer her sene olduğu gibi dominik adalarında değil panama’da bir adada çekilecekmiş.
independence
dün akşam saat 20:00 itibarı ile acun ılıcalı’nın gelenekselleşmiş "inanilmaz bir mücadele" sözleri ile start almıştır. geçen yarışmada ben özge ulusoy’u ve memelerini izledikten sonra adaya giden hiç bir kıza güzel gözüyle bakamıyorum doğal olarak.
sipsi
her sene kaçırmadan izlediğim tek program sanırım. yazın habercisi evet. bu sene gönüllülerin pek bir göze hitap ettiği sene olmuş. acun’a teşekkürlerimi, hilmi cem ve mustafa’ya da selamlarımı yolladığım yarışma.
esrakesh
fatmagül diye bir yarışmacı var gönüllüler de hem çok güzel hem de çok sempatik geldi. adriana lima’ya benzetiliyor. ki aylar önce önce tuncay şanlı’nın adriana lima’ya benzeyen sevgilisi diye epey yer almıştı magazin aleminde. kim olduğunu öğrenmek bugüne kısmetmiş. hala tuncay ile beraber mi bilmiyorum ama.



edit: hala berabermiş tuncay’la.
independence
ruhunu ve her şeyini populizme satmış bir insan olarak her sene olduğu gibi bu sene de ünlüleri desteklediğim yarışma. gönüllüler fakirdir bi kere, hiç sevmem.
esrakesh
gönüllülerin daha fazla aç kalmasına içimin el vermediği yarışma. eridi gitti çocukların kasları. böyle giderse düşecek reytingler doyurun şunları yahu..
cirkinbeti
her yıl yayınlandığında mutlaka aklımda soru işaretleri olurdu amma ve lakin soru işaretleri hiç bu kadar ayyuka çıkmamıştı kafamda.

adada yaşayan herkes bir temiz , kıyafetler pürü pak , saçlar tertemiz ve hatta yapılı .

iyice abarttılar işi , anlamayan kalmamıştır her halde bu adamların azda olsa yediklerini , tatlı suyla yıkandıklarını vs vs.
dalyarock
bu sefer gönüllülerin tırt çıktığı yarışmadır.ne zaman açsam başka bir yenilgi ümitin sucuk köfte yemesini görmeye mecburmuyum arkadaş biraz özveri.
independence
$u saatten sonra yari$ma ile alakali iki favorim var.

ya dogukan alir ya da cengiz. umit ile irmak’a ve dahi gonullulerin hicbirine $ans tanimiyorum. gorucez bakalim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol