tapporo

independence
winat9 misali telefonunuzdan para kazandirma uygulamasi. uygulamayi indiriyorsunuz, referans kismina tapbe14682 yaziyorsunuz, ayni anda 0,25 cent kazaniyorsunuz. daha sonra ister video izleyin ister offerlari degerlendirin, her biri icin ne kadar kazanacaginiz zaten yaninda yaziyor. sistemn para biri oro ve 1000 oro 1 dolar yapiyor. odemeyi paypal hesabiniza da alabiliyorsunuz. $imdilik sadece androd isletim sistemleri icin mevcut. yakinda ios icin de gelecekmis. google play store dan indirebilirsiniz.
independence
denedim ve ogrendim ki sistemdeki videolar da teklifler de son derece hizli bir $ekilde tukeniyor. sonra bekle ki video ciksin kar$ina, teklif ciksin kar$ina. para kazandirmayacak bu uygulama besbelli.
independence
ilk indirdigimde ayni gun icerisinde tum teklifleri gerceklestirmistim, e teklifler bitti dogal olarak. videolari da izlemistim onlar da bitti. sandim ki tamam artik baska yok. megerse her gun yeni teklifler falan geliyormus, bu sayede "oro" kazanmanin devamliligi da oluyor. bir de referanslardan gelen oro’lar hic fena degil. referans demisken uygulamayi yuklerseniz ve referans kismina tapbe14682 yazarsaniz bana da kendinize de para kazandiriyorsunuz. daha once yazmistim ama yineleyeyim istedim.
independence
3 ayda 5 dolar kazandiran sistem. o da birileri invite kodumu kullandi da o $ekilde, yoksa video izlemekle falan olacak $ey degil. neyse, $ak diye yollami$lar 5 dolarimi ama.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol