refiye yılmaz

independence
tekirdag’da yasayan bir ailenin iki kizindan biri. kendisinin ozelligi ise milyonda bir gorulen gardner sendromu hastaligina yakalanmis olmasi. tekirdag valiligi tarafindan bir hesap numarasi olusturulmustu refiye icin ancak hesapta sadece 300 lira toplanabilmis. dun konu medyaya ve dolayisi ile sosyal medyaya da yansiyinca toplanan bagis miktari bir anda 200 bin liralara ulasmis. tedavinin toplam maliyeti 1 milyon dolar sanirim. saglik bakanligi da konu ile alakali aciklama yaparak paradan yana bir sikinti yok, gerekirse yurtdi$ina yollar tedavisini orada yaptirtiriz dedi. insallah tedavisi bir an once baslar, aksi taktirde 6 ay icerisinde yasamini yitirmesi soz konusu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22358475.asp
independence
bugun durumu ile alakali doktorlar toplanacaklar ve bir degerlendirme yapacaklar. toplantidan cikan sonuclar miami’de bulunan bir hastaneye gonderilecek ve hastanin durumu hakkinda goru$ istenecek. eger tum bu cabalar samimi bir $ekilde devam ettirilirse insallah bu kizimiz pencesine du$tugu milyonda bir gorulen lanet hastaliktan kurtulacak.
independence
turk insaninin duyarliligi bu durumda da belli oldu.

refiye yilmaz icin gerekli para toplanmasi sebebi ile kizilay’in ba$lattigi yardim kampanyasi sonlandirilmi$ti ama yardimlar cig gibi akmaya devam etti. daha iki uc gun oncesine kadar 300 lira biriken hesapta bugun itibari ile tam olarak 726 bin 272 tl toplandı. allahtan bir mani olmazsa bu yardimlar refiye’nin yeniden hayata donu$unu saglayacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol