kabine revizyonu

independence
ba$bakanin afrika’dan donu$unden hemen sonra gercekle$ecegi du$unulen revizyon. topun agzindaki bakan isimleri tahminlere gore $u isimler;

içişleri bakanı idris naim şahin, gıda tarım ve hayvancılık bakanı mehdi eker, çevre ve şehircilik bakanı erdoğan bayraktar, kültür ve turizm bakanı ertuğrul günay, maliye bakanı mehmet şimşek, sağlık bakanı recep akdağ ve milli eğitim bakanı ömer dinçer.

bu isimlerden kimisi gidiciyken kimisinin ise sadece yerinin degi$eceginden bahsediliyor. kabineye yeni dahil edilecek isimler ise iddialara gore $u isimler olacakmi$;

grup başkanvekilleri mahir ünal ve nurettin canikli, genel sekreter haluk ipek, meclis sağlık komisyonu başkanı cevdet erdöl, adana milletvekili necdet ünüvar, denizli milletvekili nihat zeybekçi, akpm eski başkanı, antalya milletvekili mevlüt çavuşoğlu, içişleri komisyonu başkanı muammer güler.

son olarak numan kurtulmuş da muhakkak bir $ekilde kabine icerisinde yer alacaktir iddialara gore.
independence
normalde 27 aralik 2013 tarihinde yapilacagi du$unuluyordu, ancak 17 aralık 2013 istanbul da yolsuzluk operasyonu ve bu operasyon kapsaminda bakanların çocuklarının gözaltına alınması durumlari da gercekle$ince bu revizyonun bir hafta evvele cekildigi konu$ulur oldu. revizyonda 10 bakanin gorevini ba$ka bakanlara devredecegi ve bu bakanlar icerisinde cocuklari gozaltina alinan bakanlarin da var oldugu yine konu$ulanlar arasinda.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25390554.asp
independence
gecen hafta cuma gunu yapilacak zannediyordum, oyle okumu$tum. oysa onumuzdeki cuma gunu oglen saatlerinden sonra yapilmasi planlaniyormu$. tabi bu da bir duyum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol