8 ball pool multiplayer

0 /
independence
bir miniclip com oyunu. ba$ina bir oturdun mu saatler boyu kalkamiyorsun. turnuvalari enfes, 8 er ki$ilik benim gordugum kadari ile ama belki sayi fazlala$tirilabiliyordur, henuz o kadar kurcuklamadim. kapi$mak isteyen olursa da nickim independencex. beklerim. $uradan ekleyebilirsiniz sanirim;

http://www.miniclip.com/players/en/card/?uid=27827739
civeng
kmlycr nickiyle üye olduğum ve oynadığım ilk seferinde siyah 8 i deliğe soktuğum için yenildiğim oyun. ama indy’nin dediği gibi başından kalkılmaz. sistemleri güzel. iyi eğlenceler.
independence
7 win streak yaptigim oyun.

anlami ise dunyanin muhtelif ulkelerinden 7 ayri oyuncuyu hic yenilmeden pe$pe$e yenmek demek oluyor. iyi bir $ey yani.
independence
mac ba$ina para koymak zorundasin ortaya ve eger ust uste yenilir de paralarin suyunu cekerse her 30 dakikada bir kere 25$ veriyor sana sistem, daha dogrusu verecekmi$ gibi yapiyor ama vermiyor cok zaman. bu arada 25$ dan kastim oyun parasi, gercek degil. 1,5 - 2 dolar civarina(gercek para bu) 1250$ oyun parasi satin alabiliyorsun ayrica.
independence
rekorumu egale ederek 10 win streak yaptigim oyun. ayrica katildigim 77 turnuvanin 12 sinde birinci gelmi$im ve galibiyet oranim $u an icin %54. gayet iyi sonuclar bunlar.
independence
saatlerce ugra$ip 5700 coins kazanip 4 dakikalik bir macta 5000 coinsi kaybettigim oyun. $u anda sinirden sag elim sol baldirimin uzerinde canimi yakabilecek uygun bir pozisyon ariyor.
independence
level 23 oldugum oyun. mitili cikti daha sonra kar$ima "ben seni yenerim ki ehehe" dedi safim. yenildikce daha oynayalim dedi yenildikce daha oynayalim dedi. sabaha kadar tutacak beni ben onu anladim.
mitili
en az 5 turnuvayı ilk maçın bir türlü başlamaması sebebiyle çıkarak kaybettiğim oyun. sikko oyun. şimdi de ana menü bile gözükmüyor.
independence
az once katildigim bir turnuvada 67 - 78 ve 79 levelli rakiplerime 24 level halimle turkun gucune iman ettirdigim oyun. her uc oyunda da tek seferde 8 er top sokarak akillarini aldim gariplerin.
independence
kimi zaman oyun iyice dangalakla$iyor. misal 2500 coinslik bir oyuna girip yeniliyorsun ama hesabindan hicbir $ey du$muyor. bir iki saat sonra o du$meyen meblag du$uyor ama sen de bu sefer hatirlamiyorsun neden oyle bir $ey oldugunu, oyuna bok atiyorsun. veritabani guncellemesi e$ zamanli olmuyor kimi zaman.
independence
minik bir ipucu olsun;

leveli yuksek ki$ilerle oynayip yendiginiz zaman yahut yine yuksek levelli bir turnuvaya katilip yendiginiz zaman puaniniz da ayni oranda fazla elde edilmektedir. az levelli rakiplerle ve turnuvalarla zaman gecirmeyin.
independence
az once ilk defa 108 level adam gordum ben bu oyunda, ranki da superstardi. artik cocukken ba$lami$sa oynamaya ve $u anda da 40 ya$larinda falansa. ba$ka turlu bilemedim ben o level nasil yapilir.

hayir pezevenk bi de 25 coinslik oyunda oynuyor mal.
independence
5 aydir oynamami$im bu oyunu, ozluyor insan.

oyuna degi$iklikler getirmi$ler. kumar makinesi falan koymu$lar. ayrica artik siyah 8 liyi kafana gore delige atamiyorsun. illa once bir delik sececeksin ve ona atacaksin. daha iyi olmu$.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol