wechat

independence
cilgin bir telefon uygulamasi. android icin mevcut, sanirim iphone icin de mevcut. viber gibi whatsup gibi ama sanki daha geli$mi$i. bunda goruntulu arama da yapabiliyorsun, yetmiyor bas konu$ sistemi de mevcut yani sesli mesaj da yollayabiliyorsun. sosyal hanesinden yakinlarindaki insanlari gorup onlarla ileti$ime gecebiliyorsun. en deli ozelligi de salla ozelligi. telefonu salliyorsun ve o anda telefonu sallayan her kim varsa dunyanin herhangi bir ko$esinde $ak diye kar$ina cikartiyor, kendisi ile ileti$ime gecebiliyorsun.

erkekler icin super capkinlik yontemi ama bayanlar icin sikintili. bir suru nur topu gibi sapiklari olacaktir cevrelerinde. misal sevgilim olsa bu uygulamayi kullamaya kalksa beynini kafatasindan cikartir cekicle ezer sonra yeniden kafatasinin icine koyardim. ama guzel bi$i. appstore da vardir herhalde, google play store da var misal.
independence
deh$et bir çin populasyonu var uygulamada. telefonu salliyorum kar$ima cikan muhakkak çin’li oluyor. kanada’dan birisi ile e$le$tim, o bile çin’li cikti lan.
independence
1 saat icerisinde bana yakla$ik 10 km mesafede 12 ayri hatunla tani$tigim uygulama. 10 km maksimum uzaklik bu arada, 400 metresi de var 4 km si de var. sozluk falan bundan sonra hepten yalan, beni buralarda gorebilene a$kolsun.

edit: kullanicilarinin cogu da universiteli kizlar oh$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol