muhteşem yüzyıl a recep tayyip erdoğan etkisi

independence
bugunku bolumunde kendisini cok net hissettirmi$tir.

oncelikle $unu okumak gerekir;

(bkz: muhteşem yüzyıl a yasak yasası)

malumunuz son donemlerde gundemin degi$ebilmesi adina sayin ba$bakan diline muhte$em yuzyil’i dolami$ti. e koskoca ulkenin padi$ah kivaminda ya$ayan ba$bakani bir diziye laf soyler de o dizi oyle oldugu gibi kalir mi? kalmaz elbet.

bugun yayimlanan bolumunde hurrem’in namaz kildigini gorduk lan daha ne gorelim. her daim gogus dekoltesi ile dola$an tum kadinlarin dekolteleri sifirlanmi$, yetinilmemi$ ba$lari ortulmu$. ya$anan a$k oyunlaridan zinhar kelime edilmezken tum bolum kanuni’nin hayatina kast edilmesi konu edilmi$. haydi bu haftayi bu $ekilde kotardiniz da ya sonrasi? dizi devam edecekse cok yuksek ihtimalle harem konusu rafa kaldirilacak, kadinlarin dekoltelerinin kapanmasini birak hurrem’in dahi yuzu zor gorulecek, varsa yoksa osmanli’nin kahramanliklari ve galibiyetleri konu edilecektir.

ba$bakan hot dedi hurrem kapandi. yok daha otesi.
elma sekeriiii
önce dekolteler kapandı, ardından başlar. hemen akabinde namazlar başladı. halkın yüzüne peçe indi falan. !olması gerektiği gibi’ye döndü herşey evet, ama yapmacık olduğunu da kimse inkar edemez. bunun evveliyatı var arkadaş?
cirkinbeti
#1062263
türbana geçecekler yakında hatta hürrem başını emine erdoğan gibi kapayacak falan .
gelecek bölümlerde dizinin arka fonunda akp müziği çalmasını, tuncel kurtiz yerine fetullah gülenin diziye getrtilmesini ve medreselerin kaldırılıp fem ’in kurulmasını istiyorum , o derece.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol