3 aralık 2012 bağcılar da katliam

independence
olay bugun istanbul bagcilar’da adıyamanlı bozan kardeşlere ait olan bozan gömlek imalathanesinde saat 11:00 sularinda meydana geldi. olayin hikayesini copy paste araciligi ile aktariyorum;

-----------------------------spoiler----------------------------:

korkunç olay, adıyamanlı bozan kardeşlere bozan gömlek imalathanesinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. üvey ağabeylerine ait imalathanenin kesim atölyesinde çalışan 16 yaşındaki zeynep tosun’u karşılıksız aşkla seven aziz bozan sinirli bir şekilde işyerine gelip tosun’un yanına gitti. konuşmak istediğini söyleyen aziz bozan, genç kızın “istemiyorum, beni rahat bırak. çalışıyorum, işim gücüm var” diye bağırması üzerine sinirlenip tokat attı.

yerinden kalkan genç kız üst katta bulunan patronların odasına koştu. yazıhanede bulunan evli, 2 çocuk babası 32 yaşındaki mehmet bozan, 25 yaşındaki abdullah bozan ve 22 yaşındaki şehmus bozan bir taraftan ne olduğunu anlamaya çalışırken diğer yandan bağırarak içeri giren üvey kardeşleri aziz bozan’ı sakinleştirmeye çalıştılar. ağabeylerinin “şimdi git sakinleş, sonra gelip konuşursun. gerekirse ailesinden isteriz” demesine rağmen zeynep tosun ile konuşmakta ısrar eden aziz bozan silah çekip dehşet saçtı. peş peşe tetiğe basan aziz bozan odadaki herkesi vurdu, son kurşunu da kafasına sıktı.

-----------------------------spoiler----------------------------

aha olayin ozeti bu. olayda 3 ki$i ya$amini yitirdi, 2 ki$i de yaralandi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22065134.asp

edit: link

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol