spartacus war of the damned

independence
ilk bolumu izledim de, spartacus’a yaki$ir bir $ekilde bol kanli ve bol memeli götlü bir dizi olmu$. her zaman oldugu gibi spartacus ve adamlarinin her biri 17 romali asker ediyor bu dizide de.
independence
muhte$em yuzyil’a oldugu gibi bu diziye de ba$bakanin mudahalesi oldu sanirim. onceki bolumlerde yahut sezonlarda oldugu kadar erotizm kalmadi dizide. neredeyse romalilar bile kapanacak, o derece.
independence
dizi her bolumde daha da guzelle$iyor ancak ne yazik ki 4 bolum kaldi geride zira 10 bölüm olacaktı toplamda. umarım yeni bir anlaşma ile süre uzatılır.
independence
bölüm 8

-----------------------------spoiler----------------------------:

koskoca sezar’i sen kalk tiberius isimli velede oyuncak et. oldu mu lan bu? meger tarihte sende mi brütüs lafindan once sende mi tiberus lafi varmi$, diziyle birlikte ogrenmi$ olduk. sezar’in kase de saglammi$ ama neyse, tiberius kırdı canagi konu kapandi simdilik.

+ sezar sen nicin ata binmiyorsun?

eheh en komik tarafi da buydu zaten.

ote yandan agron yigidimiz picakladilar ama olmeyecek o, bir sekilde donecek spartacus’un yanina nasir’inin yanina, o acidan gonlum $en icim rahat, sulalem rahat ama ayni $eyi crixus soylemek mumkun degil elbet. aldilar yigidimin kellesini, $ehit ettiler roma ellerinde munafiklar. intikami alinacaktir elbet.

nihayetinde cok ama cok a$mi$ bir bolumdu, sagolsunlar.

ah crixus ah.

-----------------------------spoiler----------------------------
independence
muhtesen bir final bolumu ile sona erdi.

dizinin tum sevilen karakterlerinin hemen hepsinin ayni bölüm icerisinde öldüklerini görmek üzücüydü elbette ama tarih i$te, degi$tiremiyorsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol