aşksız bir hayat

independence
kapat gozlerini bir du$un.

oyle ucsuz bucaksiz denizlere bakan ve paltosu ruzgarda sallanan adamlar misali du$unmene gerek yok, tuvalette bile bir dakika gozlerini kapatip du$unmen yeterli.

du$un ki yerkabugunun hicbir yerinde o anda seni du$unen, seni ozleyen, senin icin endi$elenen kimse yok. koskoca gokkubeyi seninle payla$an, ayniğ gokkubbe altinda nefes aldiginiz icin bundan dahi mutluluk duyan bir birey yok. telefonun hep sessiz, sms kutun bombo$, maillerine spam mailinden ba$ka bir mail du$mez olmu$ nice zamandir.

yalnizsin alabildigine ve bu alabildigine $eklindeki hacmin icerisine doldurabilecek bir yaradilan dahi yok. ak$am evinde ölüp gitsen ancak cesedin koktugunda farkina varacak kom$ularin. naa$in belediye tarafindan kaldirilacak ve mezarinin ba$ucunda bir damla gozya$i dokecek bir sevgilin dahi yok.

futbolu, siyaseti, modayi, hukumetin ibneliklerini tarti$abilecegin insanlar ancak kiraathanede birlikte cay ictigin insanlar, eger kiraathane gibi yerlere gitmek gibi bir huyun yoksa onlar bile yok hayatinda.

her $eyin koy gotune;

sabah oldugunda uyandirmaya kiyamayacagin, 10 dakika daha fazla uyusun diye izlerken rahatsiz etmemek icin yuzune nefesini bile vermeyecegin kadar a$ik oldugun birisi yok hayatinda lan? a$kim ile ba$layan cumlelerin hasretini duyar olmu$sun hayatinda ve a$ik oldugun ki$inin annesinin yahut babasinin ev telefonuna cikma endi$esini dahi ozlemi$sin. neden ev telefonundan ariyorsan artik, mal!

yahu du$unsene, sinemaya gittiginde elini tutabildigin tek ki$i yer gosterici, o da avucuna bah$i$i siki$tirdigin andan itibaren ve i$in kotusu yer gosterici erkek.

neyse, fazla uzatmaya ne hacet. ne demek istedigim zaten herkesin malumu, cok fazla sayida insanin icerisinde bulundugu durum. du$manimin ba$ina dahi gelmesin diyerek noktalayayim bugunku hayat dersimi bari.

esen kalin, saglicakla kalin, bir daha size saglicakla kalin diyen birisi olursa da onu dövün.
aysemayse
şimdi bir şey değil de, annemle babama bakınca yahu diyorum ne şanslılar, hala aşkla ellrini tutup, birbirlerine bakıyorlar, ileride çoluk yok, çocuk yok, alzheimer olmuş, pijamasının lastiği gevşemiş, çişli pijamalarımla, yarı popo açıkça, kokuşuk ama ama kırmızı rujum tam, üç tel kalmış saçımı kabartmışım alabildiğine, sokakta ondan bunda sigara dilenirken baya zor olacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol