philips 42pfl4307k 12 dvb-s fhd 3d led lcd tv

independence
philips’in urettigi insan ustu cihaz. hem smart tv hem 3d tv, ayrica full hd izleme ozelligine de sahip ki 3d tv’de bu ozellik olmazsa zaten al o tv yi ba$ina cal, oyle bir durum var ortada.

3(belki 4) usb giri$i mevcut. internetten indirdigin(mumkunse blueray) 3d filmi at flashdiskine tak usb giri$ine 3d filmi izle. olmadi tak dvd playerini kiy parana al bir 3d dvd izle. goruntuler muhte$em.

smart tv olmasi sebebi ile internete de tv’den girebiliyorsun. ben sozluge girdim cillop gibi ma$allah. logitech k400 cihazi buna tanittin mi sular seller gibi cali$ir. smart tv tu$una bastigin zaman aklinda olmasi gereken yegane $ey internet baglantinin iyi bir baglanti olmasi ve modemin yakinlarda bir yerde olmasi gerekliligi. aksi taktirde smart tv bolumu bir hayli kasilacaktir cunku ayni sayfada pek cok internet baglantisi kullanilan yer var. internetin iyi cekmiyorsa sayfanin kasilmasi kacinilmaz.

teknosa fiyati iki gun once 3500 liradan 1799 liraya inmi$ti ama eylulun sonu kampanyanin sonu gibi bir $ey hatirliyorum, bu sebeple bugun fiyat nedir bilemem. 1799 liranin icerisinde 4 yeti$kin 2 cocuk gozlugu ve hayvan gibi bir tv sehpasi da hediyesi. internete baglanmak icin bir wireless adaptor almalisin eger kablo ile baglanmayacaksan. ben kablo ile baglanmani oneririm, bu durumda smart tv sayfasindaki kasilmadan da kurtulursun. yok ben wireless baglanacagim dersen 99 lira da adaptore bayilmalisin. logitech k400 fiyati da 99 lira ancak yok satiyor bilgin olsun. teknosa’da bulamazsan vatan bilgisayarin merkezini ara, hangi magazada stok var soylesinler sana.

yineliyorum, tv’nin her kanaldaki goruntusu enfes, muhte$em. tv izlemeyen birisi olarak ben bayildim.

flashdisk ile izlemek istedigin film oncelikle yan yana iki kare $eklinde gozukecektir, adhumantbidibidikoygotune gib bir tu$ goreceksin kumandada, ona bas, 3d yi tikla, 3d iki ekran yanyana gibi bir secenek var ona tikla, ekran 3d goruntulerle dolsun. pop outu cok olan filmler bulabilirsen onlari izle, enfes oluyor.
independence
ps3 aldin da bu cihaza baglayip "aman da aman sabahlar olmasin ben $imdi nasil da yaldir yaldir 3d film izlerim bunda" diyorsan once elinde bir hdmi kablo olsun bebegim. yoksa bi sik izleyemezsin.

1.4 versiyon hdmi kablodan bahsediyorum bu arada.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol