emine ün ün şarkı söylemesi

independence
dun saba tumer’in programina cikan emine ün $arki soyledi ve sosyal medya’dan bildigin canli canli gomuldu.

$imdi muzik kulagi oldugunu iddia eden bir bireyim her $eyden once ve $unu soyleyebilirim ki emine un’un ses rengi hic de fena degil. ote yandan studyodaki seslendirme ve mikrofonum $arki soylemek icin hic de ideal olmamasi emine un’u zor durumda birakti, buna ragmen kadin $arkisina devam etti.

diger yandan emine un’de nota makam beste hak getire, o ayri konu. ses renginin fena olmamasi $arki soyleyebilecegi anlamini ta$imiyor, ta$imamali. ancak $an egitimi gibi bir egitim aldigi taktirde sesi piyasadaki pek cok sesten daha iyi olacaktir, ben bundan eminim.

ke$ke soylemeseydi denmi$. kadin "haydi o zaman ben bir $arki soyleyeyim" dememi$. kendisinden talep edilmi$, o da talebi kar$ilami$ hepsi bu. katildiginiz bir programda "ben album cikartacagim" derseniz programin sunucusu da size "aa o zaman senden bir $arki dinleyelim mi?" der, sen de buna "ay hayir olmaz" diyemezsin.

biz toplum olarak banu alkan dinlemi$ insanlariz, suphanerabbiyelazim ajdar anik’e katlanmi$ insanlariz. bir emine ün koymaz bize.

bak $arkinin videosu;

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/38719/21559399/1/keske-soylemeseydin-emine.aspx
cirkinbeti
benim bale yapmam , ne bileyim adriana lima nın cam silmesi , seda sayan ın gece programı yapması falan gibi bir şey , gereksiz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol