misli.com

independence
iddia’nin sanal bayi $eysi. uzerinden sanal bahis falan oynayabiliyorsunuz. sanal dedigime bakma, gercek paralarla oynaniyor.

$ans oyunlari ile hic i$im olmaz da, para ali$veri$i cok super i$liyor burdan.

orneklendiriyorum;

yapi kredi kullanan birisinden sana para gelecek ama sen garanti bankasi kullaniyorsun. para acil lazim ama eft saati coktan gecti, saat 21:00 mesela. ne bok yicen?

misli.com a uye oluyorsun once ve banka bilgilerini kayit ediyorsun. ardindan yapi kredi kullanan arkada$ina diyorsun ki "gir lan yapikredi internet bankaciligina, bul ordan oyun sekmelerini, misli.com u bul sonra, yolla parayi ama aciklama kismina da benim uye numarami yaz."

arkadasin parayi yatirdigini soyledikten en babayigit 10 dakika sonra misli.com da ki sayfanda "para cek" kismina tiklayip parayi hesabina gecirmek istiyorsun. 5 dakikaya kalmaz para hesabinda.

tum bu saydiklarim uzun gibi gozukse de aslinda i$lem dakikalari da dahil totali 15 dakikadan ibaret. ayrica havale & eft masraflarini da misli.com senin yerine oduyor.

cokzel bir sistem lan!

http://www.misli.com

independence
nihayet 4 liralik kupona 13,72 lira kazandigim site. miktari degil verdigi gaz onemli. $imdi evi arabayi yazligi falan satip direkt misli’ye yatiriyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol