innocence of muslims

independence
sanirim bir kac dengesizin cektigi amator bir film. besbelli ki tek amac muslumanlari ki$kirtmak. filmin 14 dakikalik ozeti youtube’da var, miden kaldiracaksa izle;

http://tinyurl.com/985m2ay

gerci filmin amaci benim tahmin ettigim gibi muslumanlari ki$kirtmaksa cok isabetli bir secim ve yapim olmu$, zira daha dun bu filmi protesto etmek amaci ile libya’da amerikan konsoloslugu basildi, konsolos dahil 4 ki$i ya$amini yitirdi ve libya hukumeti hem amerika’dan hem de dunyadan ozur diledi.

basin yayin ozgurlugu falan iyi ho$ da, bu film nedir arkada$ ya? hz. muhammed’i $ekilde $ekile sokmu$ $erefsizler.
independence
film yuzunden ortadogunun pek cok yerinde abd konsolosluklarina kar$i protesto eylemleri gercekle$iyor. almanya’da da abd konsoloslugunda sabah posta alimi sonrasinda 3 personel nefes alma guclugu ya$adi, bir tanesi hastaneye kaldirildi. durumu $upheli goren yetkililer konsoloslugu bo$altti. henuz ba$ka bir aciklama yapilmadi konu ile alakali.
independence
filme olan tepkiler her gecen gun daha da buyuyor ve oldukca riskli bir hal aliyor. son olarak sudan’da gostericiler alman buyukelciligine girerek alman bayragini indirdiler. olaylar amerika’yi da a$ti.
independence
film ba$tan sonra yalan. bi kere hz. muhammed’i ingilizce konu$urken cekmi$ler. hz. muhammed arapca konu$uyordu bi kere tamam mi, ingilizceyi bilmezdi bile!!bir

(anaokulu terk birey ele$tirisi)
obi wan konami
nabza göre şerbet deniyor buna. sen git filmi o ülkede izlet, o ülke de buna izin versin. sonra adamların elçisini öldür. sanki bilmiyorlardı elçilerinin öldürülmeyeceğini?
elçi öldürmek demek, savaş açmak demektir. şimdi görün curcunayı.
birileri rahatça savaş açamıyorsa, karşı tarafa açtırır.
hittheroad2timesjack
ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanı binali yıldırım’ın talimatlarıyla tespit edilen you tube ve google url lerine mahkeme kararıyla engellenmesi için yasal prosedür başlatılmış.
independence
filmin yapim surecinde bulunan 7 misir’li hiristiyan konu ile alakali yargilaniyordu ve cezalari belli oldu. 7 sanigin 7 si de idam cezasina carptirildi.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/22031908.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol