öğrencilerde uyum programı

independence
ilkogretim birinci sinifa ba$layan ogrencilerin uyumda zorluk cekmemeleri icin okullarina diger siniflara nazaran bir hafta erken ba$lamasi durumu. bu duruma boye afilli bir isim vermi$ler i$te.
komple teorisyen
aslındaher sene mini birlere uygulanan bir programdır.bu sene bu kadar gündemde olmasının sebebi 66 aylıklardır.keşke 166 aylıklara da uygulansaymış.
hittheroad2timesjack
vhdl ile yazılmış , normal öğrencilerin hareketlerini, süper öğrenci ile kıyaslayarak sonucunda 0 ya da 1 üreten programdır. 0’lar genelde i<66 döngüsünü çevirirler.
cirkinbeti
hayatımda gördüğüm en saçma programdır. sınıf içerisinde 40 çocuk olduğunu var sayarsak , 66 aylık bir çocuğu ’ biz seni arkadaşlarına alış diye bir hafta önce okula götüreceğiz ’ cümlesine maruz kalan çocuğa ’okul uyum da zorlanılacak bir yer’ dürtüsünün empoze edildiği bir sistemdir.
bir hafta boyunca sadece kendi yaşıtlarını gören çocuk bir hafta ardından koca koca çocukları tenefüs zilinden sonra sağda solda gördüğünde daha büyük kargaşaya uğrayacağı bir haftalık alıştığı sessiz düzeni isteyeceği için okuldan soğuması bile muhtemeldir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol