hittheroad2timesjack

0 /
independence
aramiza yeni katilanlar arasinda hemen her entrysini istisnasiz okumaya cali$tigim, okuduklarimin da hemen hepsini begenip begenip oyladigim yeni yazarimiz.

iyi ki gelmi$.

$imdi reklamlar.

edit: bir "i" harfini fazladan koymu$um, ergen kiz repligi "a$kiiiim" gibi bi$i olmu$ cikmi$, onu sildim. yola devam.
cirkinbeti
aramıza yeni katılanlar arasında hemen her entrysini istisnasız okumaya calıştığım, okuduklarımın da hemen hepsini beğenip beğenip oyladığım yeni yazarımız.
hoş gelmiş yeni yazar , keyifli entryler olsun.
independence
#1056781

kahve icerken titriyor kendisi. $imdi sarasi var dicem allah korusun, hava soguk klimasi acik dicem degilidir herhalde.

neyse, kahve icerken titriyor kendisi.
cirkinbeti
bir harf yüzünden utanmış neymiş efendim yanlış yazmış olamazmış ;
o değil en çok adam burayı hala sözlük sanıyor ona üzüldüm o yüzden bir harfi sıkıntı etti kendisine , uyan artık bilgicim burası gece saat 00.00 dan sonra tarikata dönüşüyor gördüğün herkes hikaye indy şeyhimiz olur. ama varlığı konusunda biz bile şüphedeyiz . tarikat, şeyh dediysem dini bir içerik yok aksine, şimdi çok açık vermeyelim diye ben durumu öyle geçiştirdim .
cirkinbeti
(#1057768)
geçmiş olsun dileklerini iletmiş sağ olsun var olsun da hiç yoktan kırdı kalbimi .
edit : ironi seven yazar.
edit 2 : bir tek o geçmiş olsun dileklerini iletmiş heytt bee. sözlüğün gözünü seveyim.
edit 3 : ne sevecem gözünü mözünü arkadaş
edit 4 : küstüm oynamıyorum
edit 5 : artık boku çıktı burada bırakmalıyım, herkese selam ederim.
cirkinbeti
(#1058253)
terbiyesizliğimi pata küte yüzüme vurmuş beni utandırmıştır, yazdığım 3 entryden 2 sinde cinsel içerik, küfür, hakaret , argo bulunması buna sebebiyet verebilir tabii.
ama belirttiği gibi kapatıp açınca fabrika ayarlarıma geri dönüyorum .
independence
sanirim haftasonu hesabina kendini di$arilara bir yere atmi$ ki gun boyudur goremedim sozlukte kendisini. yoklugu hissediliyor.

ya bi de bu gezmek haftasonu falan ne ya? otur yerine entry yaz, gezmek icmek eglenmek falan ne sacma i$ler. hem amerika’nin oyunlari bunlar yemin ederim.
cirkinbeti
kaytarıyor mu ne ? hafta sonunu sözlük dışında bir yerler de geçirmiş , sözlük ıssız , sözlük yetim , sözlük kimsesiz kalmış .
her neredeyse kalksın gelsin sözlüğe ! kendisi gibi güzel yazarlara ihtiyacı var sözlüğün.
hittheroad2timesjack
#1058514

kamuoyuna duyrulur: ağızda bıraktığı tanen ve diğer aromaların etkisi nedeniyle daha çok fransız ve italyan sözlüklerini tercih etmekteyiz. türkiye de bulunan sözlükler den ise zaman zaman sadece bilgi sözlüğü ziyaret ediyor ve kısmen yazıyoruz. bu açıklama külliyen yalan da olabilir. teşekkür ederiz.
independence
dun nihayet tani$tik, ictik kendisi ile. daha dogrusu ben ictim o izleyerek icti. ne demek istedigimi ben de anlamadim henuz ama dur bakalim.

kendisini kendisinin tanimlamasi ile "cok bulunduk bir yuze sahip". o ne be? dedim, herkes birisine benzetir beni dedi. gercektende 20 saniye kadar once "hic yabanci gelmiyorsun bana, bir barda bir yerlerde kavga etmi$ligimiz olabilir mi daha oncesinde?" demi$tim, ondanmi$ meger.

cok guluyor ki bu super bi$i. bir de icten guluyor ama. h<ni oyle masada birisi espri cali$masi yapti haydi onu yalniz birakmayayim bari diye degil, icten gelen tebessumlerle guluyor. kari gibi ne lan o? ama cidden super bi$i.

kendisini tanidigima cok sevindim. gercekten cok sevindim. bir de $u google reklamlarina tiklamayi unutmasa!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol