müslümanlardan başka kimsenin cennete gidememesi

independence
islam inancina gore bu $ekildedir durum.

sen istersen kainatin en yuce yurekli insani ol, dunyanin dort bir yanindaki muhtac insanlara yardim elini uzat, sokak hayvani gordugun yerde onlarla kendi yemegini payla$ ama sonun cehennem olsun.

neden?

cunku allah nazarinda $u anda tek hak din olan islamdir, islam haricindeki tum hak dinler tahrifata ugrami$tir, bu sebeple de cennete gitmenin ilk $arti musluman olmaktir. once o ana kadar mensubu oldugun dini reddedeceksin, ardindan kelime-i $ahadet getireceksin, akabinde ancak o $ekilde cennete gideceksin. yoksa yok.

bu durumda islamdan haberi olmayan, islamin guzel ahlakindan haberdar edilmeyen ve kalbi iyiliklerle dolu allah kullari ile dolacak cehennem. zira kimse islam’i bilmek zorunda degil. konusu uzmanlik alani o degilse islami ara$tirmak incelemek durumunda hic degil. e bu durumda senin haberdar edilmedigin bir konudan sorumlu tutulacaksin ahirette ve ne kadar iyilikler yaptigin onemsiz olarak direkt cehennemde diri diri yanmaya gonderileceksin.

neden?

cunku musluman degilsin.

e muslumanlik nedir benim hic haberim yok? bana muslumanligi anlatmak adina bir mesih olsun peygamber olsun kimse gelmemi$ ki? geldiyse arap yarimadasina gelmi$ peygamber, en amerika kitasinda ya$iyorum o nasil olacak?

kusura bakma, hic sikimizde degil. yuru dogru cehenneme.

lan ama?!

yuru!

bana hic mantikli gelmiyor bu. o affediciligi ile merhameti ile 1000 bonus tavan puan yapan yaratici, kendi kulunu haberdar olmadigi bir sebepten oturu cehennemde yanmaya gondermez. bir yanli$ anlama yahut yanli$ aktarilma var bu i$te.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol