özgür suriye ordusu

independence
internet siteleri $u $ekilde;

http://www.free-syrian-army.com/en/home/

cok daha ilginci ana sayfanin en altina inildiginde contact bolumunde merkezin hatay oldugu goruluyor. ve ayni zamanda ileti$im icin de turkiye kaynakli bir cep telefon numarasi mevcut.
independence
ozgurlukleri icin sava$an insanlarin olu$turdugu ordu di mi? oyle biliyoruz ya hani, hukumet aleni $ekilde yanlarinda oldugunu da acikladi, silahlandiriyorda misler gibi.

peki $u goruntuler ne olacak?

(+18)http://tinyurl.com/8w2p4wu

be hey orospu cocugu, haydi du$man askeri dedin oldurdun bunu anlariz. olen adamin uzerine farkli ki$ilerce kele$ $arjoru bo$altilmasi ne lan? ölü zaten o? cesede niye durmadan mermi sikiyorsun? ölüp olmedigini anlamak icin cedesin ba$ina ayaginla basmak ne lan it?!

bir de allahu ekbet nidalari ile yapiyorlar ya bunu, ona ayri bir bozuluyorum. senin allahin sana olen adamin uzerine $arjorler dolusu mermi bo$alt, yetinme ayagin ile ba$ina bas mi diyor lan?

o cesede siktiklari mermiler turkiye cumhuriyetinden giden mermilerse hic $a$irmam bu arada, dogal kar$ilarim. suriye’de olen her insanin kaninda akp iktidarinin da eli var, bunu unutmamak lazim.
independence
bugun turkiye siniri yakinlarinda suriye hava kuvvetlerine bagli bir ucagi du$urduklerini iddia ettiler. kimin verdigi ucaksavarlarla du$uyorlarsa artik o ucaklari.
independence
dun halep üniversitesi’ne duzenlenen saldiri sonucunda ya$amini yitiren 80 ogrenci ve sivilin kanina giren orgut. eger turkiye devleti muhaliflere gercekten silah sagliyorsa bu katliamda turk devletinin de payi var demektir. ozgur suriye ordusu suriye’yi sivil ogrenci falan fark ayirt etmeksizin insanlardan arindirarak ozgurlestirmeyi dusunuyor anlasilan.

son donemde yaptiklari ile net bir sekilde anlasiliyor ki ozgur suriye ordusu da en az esed rejimi kadar gozu donmu$ kan kokusuna ko$an bir olu$umdur.
independence
suriye topraklarinda gerceklestirdigimiz operasyonlari bu adamlarin destegi ile yapiyoruz ya, bakalim ileride bu adamlari o topraklardan cikartmak icin kimlerin destegi ile operasyonlar yapacagiz.

olan benim askerime benim gencime oluyor, ben ona yaniyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol