12 ağustos 2012 pkk nın milletvekili kaçırması

independence
olaylar her gecen gun daha da vahim bir hal aliyor. pkk boyutunu a$iyor, rolunu abartiyor. ve bugun pkk’nin son hamlesi de bir milletvekilini kacirmak oldu.

bugun ak$am saat 17:00 sularinda tunceli’de chp milletvekili hüseyin aygün pkk’li teroristler tarafindan kacirildi. huseyin aygun’un yaninda dani$mani ve ak$am gazetesi muhabiri de vardi ancak onlar daha sonra serbest birakildi. $imdilik tum geli$meler bu kadarla sinirli.
elma sekeriiii
pkk vekili kendisinin kacirdigini duyurarak bazi isteklerde bulundu:

"bu gözaltından sonra ovacık ilçesi’ne bağlı sal vadisi, veng ile turnuva alanlarına yönelik olarak bir operasyon başlatılmıştır. gerçekleştirilen bu operasyon hüseyin aygün’ün can güvenliğini tehlikeye sokmaktadır. başta chp ve kamuoyunun bunu görmesi ve operasyonları durdurtması gerekmektedir"



kistirilmis hayvan gibiler...
independence
hüseyin aygün’ün cok kisa bir sure sonra serbest birakilacagi duyurulmu$.

adamlar benim vatanimda benim milletvekilimi kacirabiliyor, kimsenin elinden gelen bir $eyi yok. uzerine bir de konu ile alakali aciklamalar yapiyorlar, serbest birakicaz falan diyorlar. ulkenin iyice cilki cikti.
independence
pkk’nin yayin grubu kacirilma olayi ile alakali $oyle bir aciklama yapmi$;

pkk tarafından yapılan açıklamada, hüseyin aygün’ün siyasi tavrı dolayısıyla yapılan "yoğun şikâyetler" üzerine "gözaltına" alındığı belirtildi. hüseyin aygün’ün türkiye’de devletin "dersim’e ve dersim halkına" yönelik yürüttüğü politikalara ve ayrıca "dersim’de geliştirilmek istenen barajlara" dikkat çekmek ve kendisinin bu politikaların hizmetine girmemesi gerekliliğini hatırlatmak amacıyla gözaltına alındığını belirten terörist örgüt, "gerekli idari ve hukuki işlemlerin tamamlanması ardından hüseyin aygün kısa bir süre içerisinde serbest bırakılacaktır" dedi.

gozaltina almak ne lan? kimsin de kimi nerden gozaltina aliyorsun sen? gerci haburdan giri$ yapanlari halaylarla zilgitlarla neredeyse devlet toreni ile kar$ilarsan bunlar ya$adigimiz daha iyi gunler. yakindir "$ikayetler" sebebi ile ba$bakanin da pkk tarafindan "gozaltina" alinmasi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol