kurtlar vadisi suriye

independence
22 haziran 2012 suriye nin uçağımızı düşürmesi sonucunda ve ortaya cikan siyasi ve askeri gerginlik sebebi ile bir an evvel cekilmesi $art olan kurtlar vadisi filmi. polat alemdar her $eyi bildigi gibi mutlak surette sava$ ucagi kullanmayi da bir hayli iyi biliyordur. suriye havasahasina ustlerinin emirlerine itaatsizlik etmeyi goze alarak dalar, tum suriye hava savunma sistemlerini vurur parca pincik eder, $am rejimini abdulhey’in yardimi ile devirir ve diyarbakir ana jet ussu komutanligina sag saglim iner. ya$asin!
zotac
22 haziran 2012 suriye nin uçağımızı düşürmesi sonucunda ve ortaya cikan siyasi ve askeri gerginlik sebebi ile bir an evvel cekilmesi $art olan kurtlar vadisi filmi. polat alemdar kesinlikle uçaksavar kullanımında da uzmandır, ve hatay körfezine konumlanmış bir uçaksavar ile, suriye’nin kendi havasahasındaki! uçağı vurup düşürür. sonra da kuyruğunu götürüp suriye’li yetkililere teslim eder. gör bak yapar.
independence
geli$en durumlara gore cekilmesi an meselesidir. polat alemdar yaninda memati ve abdulhey ile birlikte suriye’ye gider, esad’i tokat manyagi yapar, bir kac suriye kizini da kendine a$ik ettikten sonra memlekete doner.

konu kesin bu.



independence
haziran 2012 de ongormu$um boyle bir $eyi ancak film demi$im. oysa gectigimiz per$embe gunu yayinlanan bolumu ile kurtlar vadisi pusu bildigin kurtlar vadisi suriye’ye donu$mek uzere. polat bir ba$ina du$tu suriye yollarina. $imdi ic sava$i falan bitirir doner.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol