27 haziran 2012 istanbul yağmuru

independence
bünyamin sürmeli pa$amiza gore yarin marmara bolgesinde ve dolayisi ile istanbul’da gokgurultulu sagnak yagi$ bekleniyor. hava sicakliklari da 6 derece kadar du$ecek. lakin bu yagmur 1 gun surecek ama olsun, yagan yagmuru kovalara doldurup per$embe gunu yine uzerimizn bo$altmak sureti ile serinlemeye devam edebiliriz.

ya$adigi malikanede olimpik havuzu olan benim gibi birisinin bu tur planlar yapmasi da cok salakca oluyor aslinda. malikanemin tavanina 3 milyon dolar kar$iliginda yaptirdigim sistem sayesinde diledigim anda malikanemin icine ve 15 bin metrekare civarinda olan bahceme kar bile yagdirtabiliyorum ben. teknoloji heb guzel bi$i heb ama.
independence
cok tasvip ettigim yagi$. sadece tarihini tasvip etmiyorum. in$allah bugun ba$lar da pazartesiye kadar devam eder, bu da bunyamin surmeli ukalasina kapak olur, amin.

ne o oyle her tarafta ben her $eyi bilirim, oyle ki ben yag derim yagmur yagar havalari? senden buyuk allah var surmeli efendi!!1
zotac
konum itibariyle bize pek giren çıkan olmadığı yağmurdur.
netice böyle olunca pek fikir beyan etmek, yorum yapmak anlamsızdır.
ha şimdi istanbul’lu arkadaşlar derse ki, yahu sizler de bi el atın beraber dua edelim de yağsın, yahut yok arkadaşlar isyan edin şirk koşun da yağmasın, ona da yok demeyiz yani.
şimdilik böyle, kulübede beklemedeyiz...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol