26 haziran 2012 survivor finali

independence
90 gunluk bir dominik cumhuriyeti yari$masindan sonra 26 haziran 2012 sali gunu gercekle$ecek olan buyuk survivor finali. kazanan nihat olacaktir, boyle olacagini du$unuyorum, boyle olacagini hissediyorum.
independence
ba$lari superdi, i$te komiklikler falan, sonra ekibin nasil $artlarda cali$tigina dair videolar bla bla. ba$larci cidden superdi. ne zaman ki nihat’in birinci oldugu aciklandi, sonrasinda sicti.

3 tane koskocaman sorum var bu konu ile alakali;

1- yari$macilarin hepsi orada olacakti, finalistlere sorular soracaklardi, finalistler cevaplayacakti. o noldu o? sorular soruldu da ben o esnada uyuya mi kaldim?

2- final gecesine belki ludavris’i yeniden cagiririz diyen acun efendi cagira cagira o sesi gotunden bile zor cikan kaan’i mi cagirmi$? o neydi lan oyle? sirf danseden kizlarin bacaklari ile goguslerine baktim yemin ederim. buyuk fiyaskoydu $arkici secimi. bir de size bir surprizimiz var dediler teyallam.

3- bi de bir sezon finali partisi yapilirdi, bak o da guzel olurdu, gecen sene de yapilmi$ti. o bu sene olmadi? cok mu para harcami$ ki acun medya, bu sefer kiyamami$ parti parasina. yazik.


ozetle ba$lari eglenceli sonu sikik bir final olmu$tur benim icin.

son olarak nihat’in kazanmasina sevindim ama hasan’in kazanamamasina da a$iri uzuldum yemin ederim. o cocugun da hakki cok cok buyuktu bu survivor’da. bir kere $ampiyonu sms’lere birakmak buyuk mallik. sms’lerde nihat’in kazanacagi zaten acikti. hasan’in hakki bariz yendi cok yazik oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol