turkcell tv plus

independence
cokzel bir uygulama olmu$. goruntu kalitesi enfes, kesilme yok ki artik olmasin bir zahmet, 100 mbit internet kullaniyorum, para bok. 31 mayisa kadar turkcell superonline fiber internet uyelerine bele$, 31 mayis sonrasi istersen aboneligini aylik 1,90 a tazeleyebilirsin. lig tv falan da var ama o extra ucret tabi, allahtan futboldan tiksiniyorum.

ben pek begendim bu uygulamayi. programlarda dogal olarak pause, ileri al, geri al ozellikleri de mevcut. $eker bi$i ozetle.
independence
#1049581

goruntude kesilme yok demi$im, halt etmi$im. goruntulerde alabildigine kesinti var ama bu benim internet baglantimla alakali degil, sistemin uygulandigi sunucu ile alakali. eger turkcell paraya biraz daha kiyip daha adam gibi bir upload saglarsa sunucusuna, izleyici de sifir kesinti ile izleyebilir diledigi programi. her 5 dakikada bir program donuyor ve yakla$ik 5 dakika boyunca donmu$ bir ekrana bakakaliyorsunuz. tum bu entryi program dondugu anda yazdim ve program hala donuk.
independence
cok net soyluyorum, kesinlikle almayin, almayin, almayin. aldigim ilk gunden bu yana cali$tigina hemen hic denk gelmedim ki 100mbit baglanti hizim var benim. aman diyeyim.
independence
normalde mayis sonuna kadar bedavaydi ama gorduler ki program bi sike benzemiyor, cok ele$tiri aliyor, kimse para vermez buna, ba$langic paketini haziran sonuna kadar uzatmi$lar bedava olarak.
independence
bu yazilimi henuz hazir degilken piyasaya suren ve reklamini haldir haldir yapan zihniyete lanet gelsin. siradan tv izleme siteleri dahi cok daha stabil cali$iyor.
independence
arkada$, ne kadar secici bir yazilimmi$ bu ya. the new ipad’e yukledim, zerre takilmadan takir takir cali$iyor, uyuz oldum. pc’de baksan dakikada bir donuyordu $erefsiz. gerci sanirim donma problemini de %40 oraninda halletmi$ler, artik eskisi kadar donmuyor.
independence
donma problemini tamami ile sona erdirmi$ler. bu cok guzel. daha guzel olani ise 1mbit baglanti hizi ile bile tamamen kesintisiz izleyebiliyorum bunu. misal bu baglanti hizi ile hurriyet’in videolarini bile izleyemiyorum normalde.
independence
bir donem feci donma problemi ya$iyordu, $ukur onu duzelttiler. $imdi yeni bir sorun var, donmasina bile gerek kalmaksizin "bu kanal $u anda gosterilemiyor" diye bir hata veriyor. 15 dakika haber izlemek istedim 4 kere bu hatayi aldim tey tey. bir de icerisine internet tv diye bir $ey koymu$lar ki kotandan yiyor bu, bildigin youtube uzerinden video cekerek sana izletiyorlar. yine olmami$ ozetle.
independence
kendilerinden tek ricam var, allaha$kina bir kere olsun $u zikkimdan kesintisiz bir mac izleyebileyim. arkada$ her onemli macta en az 7 / 8 kere yayin kesiliyor. bir halledemediler $u sorunlari.
independence
eskiden 3g uzerinden yolda denizde trende nebileyim maden ocaginda falan izleyebiliyordunuz. artik yok oyle. illaki wifi uzerinden izleyeceksiniz. neden boyle gerizekalica bir karar verildigi konusunda zerre fikre sahip degilim. gerci yasadigimiz ulkenin turkiye oldugunu goz onunde bulunduracak olursak, ulkenin basbakaninin kendisini evlerde hangi cinsten insanlarin yanyana kalabileceklerine dahi karar verebilecek konumda gordugunu de gozonunde bulunduracak olursak bu gerizekali karar son derece akilci son derece olmasi gereken bir kararmis gibi geliyor insana. cunku ulke oyle bir ulke, cunku bu topraklardan cikan yoneticiler bu turde kararlari rahatlikla alabilecek zihniyette insanlar.

bir tv uygulamasindan girdim hukumete de lafimi sokarak cikarim ben buradan.
independence
#1076064

yeni edindigim bilgiye gore wifi $arti sadece ba$langic paketleri icin(1,90 olanlar) gecerli. standart pakete geci$ yaparsan(5,90 olanlar) 3g den baglanabiliyormussun.
independence
ancak full ekran izleyebiliyorsunuz, boyle bir gerizekalilik mevcut. pc de hem tv izleyeyim hem bir seyler yapayim diye bir alternatifiniz yok. ya tv izleyeceksiniz, ya da tv yi kapatip baska islerinizle ilgileneceksiniz.

boyle bir salaklik olmamali ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol