survivor ünlüler gönüllüler 2 birleşme partisi

independence
$ahsim adina gozlerimlerim $u yonde;

sonuk gecti parti. evet ludacris superdi ama partinin tek olayi oydu zaten. menu yetersizdi, tatlilar yetersizdi, hele hele dominik’ten cagirilan yerel grup neydi oyle ya? sesleri cikmiyordu lan? al gotur burdan tarkan’i, ajda pekkan’i, $ebnem ferah’i ya da ne bileyim bir sertap erener’i, gor bakalim orasi yikiliyor muydu. yerel grup ne ya? istiklal caddesinde bulunan barlarda cikan genc gruplardan birini al gotur vallahi cok daha iyiydi. yineliyorm ama, ludacris yaki$mi$ti partiye.

kizlar cok guzeldi, almeda olsun begum olsun insan kiliginda cok seksi kizlarmi$, bunu gormu$ olduk. erkekleri konu etmiyorum, onlar ilgi alanima girmiyor yalniz mustafa reyiz saclari o $ekle sokup karizmayi kuma gondu ya, yanarim yanarim ona yanarim. almeda’nin ludacris tarafindan sahneye cagirilmasi da iyi bir jest oldu. almeda asla unutmaz daha bunu. boru degil lan, ludacris’in sahnesinde ludacris tarafindan davet edilip dans ediyorsun. gerci seyirci kitlesi toplasan ancak 25 ki$i oldugu icin yapilabiliyor boyle $eyler. normal bir konserinde sikseler cagirmazdi almeda’yi sahneye, o da apayri bir konu.

ozetle sonuk gecti valla. cok daha $a$ali bir $ey beklerdim ben. hayal kahvesi’nin hafta ici bile olsa bir gecesi daha $a$ali geciyor mesela.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol