28 şubat soruşturması

independence
ozel yetkili ankara cumhuriyet ba$savci vekilligi tarafindan yurutulen soru$turma. bugun bu soru$turma ile ilgili olarak pek cok gozalti i$lemi yapildi. gozaltina alinanlar arasinda çevik bir gibi isimler de var.
independence
soru$turma kapsaminda tutuklama istemi ile mahkemeye sevkedilen 16 zanlidan 7 si serbest birakilirken, iclerinde emekli generallarin de bulundugu 9 ki$i tutuklandi. çevik bir hakkindaki kararin ise onumuzdeki saatlerde aciklanmasi bekleniyor.
independence
bugun bu soru$turma kapsaminda 3. gozalti dalgasi gercekle$ti. bu gozalti dalgasinda da 7 si muvazzaf 13 asker hakkinda gozalti karari var. gozaltina alinanlarin iceriainde donemin jandarma genel komutani fevzi türkeri de mevcut.
independence
3. dalga gozaltilarinda gozaltina alinan 11 $uphelinin ifadesi alindi ve mahkemeye sevkedildi. mahkemeye sevk edilen 11 ki$inin 9 u tutuklandi, 2 si serbest birakildi. tutuklananlar arasidna fevzi türkeri de var.
benduruyorumsebagitti
o dönemin mağrurlarına selam çakan fethullah gülen ve tüm yayın organları, yazarları; enver ören ve yayın organları, yazarlarının da dahil edilmesini umduğum soruşturmadır.

dönemin başbakanının ve hükümet üyelerinin bizzatihi işbirliği içinde olduğu düşünülürse kim, neden dolayı soruşturuluyor ki? bugün mü delikanlı oldu herkes? zor zamanlarda nerelerdeydiniz?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol