6 nisan 2012 zonguldak ta köprü kazası

independence
zonguldak’in caycuma ilcesinin giri$inde bulunan 970 metre uzunlugundaki 61 ya$indaki koprunun 100 metrelik bolumu dun coktu. cokmeyle birlikte yayalar, 1 minibus ve 1 otomobil filyos cayina du$tu. otomobildeki 2 ki$i kurtulurken minibusteki 10 ki$i ile 5 yayadan $u ana kadar bir haber alinamadi.
balkaner78
ulaştırmama işlerine bakamayanlarrr hayırdır??? taa birkaç gün önce, bilmem ne kadar boyutta küçücük gölette göz göre göre boğulan tedaş işçileri, bugün bu olay. şapkayı mı korsunuz önünüze bilemem ama herkes kafayı bir toplasın, bu işlerin önüne nasıl geçeceğini hesaplasın. girmeye çalıştığınız evropa birliği müktesebatı mesela, ne diyor bu konularda???? yaşlı ve metal yorulması olan köprülerin bakımını yapın mı deyoru, yıkın ve yenisini mi yapın deyoru???? ona bakın bari. yazık, çok yazık yitip gider canlara...te ben büüle işin...içinden çıkamadım kalan.
balkaner78
çaycuma neresi biliyor musunuz? batı karadenizde, gazete dağıtım ağının en önemli kavşak noktalarından biri. madem bu derece önemli ve işlek bir ilçe, nee büüle bakımsız ve yaşlı köprüyü kullandıreesiniz millete bakem? deye soraalar adama.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol